Discover the finest spaces
Delen

Unieke samenwerking 23 sterrenchefs in De Landgoederij Bunnik

Evenementenlocatie De Landgoederij in Bunnik vormde dit weekend het decor van het eerste ‘Grand Gala des Patrons’. Tijdens dit exclusieve galadiner van Les Patrons Cuisiniers werd gekookt door maar liefst 23 chef koks.

Les Patrons Cuisiniers is een culinair samenwerkingsverband van bevriende top-chefs die gezamenlijk streven naar vakmanschap en culinaire creativiteit. De groep heeft 23 leden waaronder chef-koks van bekende restaurants als De Kromme Watergang, De Lindenhof, Parkheuvel en De Hoefslag.

IMG_3555

23 verschillende amuses

De galagasten werden via de rode loper ontvangen met exclusieve champagne en een keur aan bijzondere amuses, waarvan een aantal buiten werd bereid op de Green Egg. De chefs verzorgden tijdens het gala samen met de gastvrouwen en sommeliers een vijfgangendiner met begeleidende wijnen en maar liefst 23 verschillende amuses.

IMG_8870

IMG_3434

IMG_3497

IMG_3347

Executive chef van De Hoefslag in Bosch en Duin, Karl van Baggem, licht toe: “Het gala was een waar culinair spektakel! Mooie gerechten waaronder kreeft, risotto met truffel – de huisspecialiteit van de Hoefslag, sukade en een bijzonder dessert ‘gulab jamun citrus’, met vanille-ijs en meringue (een creatie van Soenil Bahadoervan De Lindehof in Nuenen) passeerden de revue. Uiteraardmet mooie bijpassende wijnen en dit alles op een toplocatie, wat wil je nog meer. De reacties waren overweldigend, het gala biedt plaats aan 250 gasten en was binnen enkele dagen volledig uitverkocht!”

IMG_5196

De Landgoederij

De Landgoederij in Bunnik is een sfeervolle evenementenlocatie, gevestigd in een gerenoveerde boerderij. De locatie is onderdeel van BHG, een horeca-organisatie waar sinds juni 2015 ook De Hoefslag onderdeel van uitmaakt.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.