Discover the finest spaces
Delen

Uit nood geboren zomerterras Cultuur Haven Veghel groot succes

Dat de creativiteit ontzettend is gegroeid afgelopen jaar is wel duidelijk. Een coronaproof restaurant tour, vergaderen in 1,5 meter settings of online teambuilding. Je zal het vast herkennen. Cultuur Haven Veghel experimenteerde vorige zomer met een XL zomerterras. De focus lag voor op de publieke sector, maar door het grote succes opent het terras ook dit jaar weer haar deuren. En nu ook voor zakelijke meetings en events!

“Je merkt nog wel een bepaalde voorzichtigheid,” vertelt Bregje Mandigers, accountmanager sales en events bij Cultuur Haven Veghel. “Niet iedereen vindt het nog verantwoord om het werkjaar af te sluiten met een borrel op het terras. Aan de andere kant stromen de boekingen vanaf september weer binnen, dus dat is heel fijn.” Noordkade Veghel is een industriële evenementenlocatie met verschillende zalen, ruimtes en nu dus twee terrassen.

Zomerterras

Met de 1,5 meter in acht houdend passen er 70 personen op het zomerterras. “We hebben daarnaast altijd een slecht weer optie. Als het nou regent kan de hele groep zo naar binnen. In het café is er ruimte voor 100 personen op 1,5 meter,” zegt Bregje. Ook kleine groepen zijn welkom op het terras en voor hele grote groepen is ook zo een oplossing gevonden. “We werken samen met Dis en als er een groep van 200 personen langskomt, voegen we onze terrassen samen.”

Catering

“Maatwerk is onze kracht. Je wordt creatief van werken op de Noordkade. We werken nauw samen met allerlei ondernemers die hier zitten, zoals een cateraar.” Daarnaast is de evenementenlocatie ook erg flexibel en houden we van experimenteren. Er zijn geen echte vaste partners, maar als er iets speciaals moet komen, wordt dat geregeld. “Op die manier kunnen we echt van alles aanbieden. In samenwerking met cateraar DIS bieden we op ons terras nu bijvoorbeeld shared planken met items van de barbecue. Dat is hartstikke populair! Iets anders, wat een beetje is afgekeken uit Brazilië, zijn van die grote spiesen met vlees, vis of groente.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.