Discover the finest spaces
Delen

Twee nieuwe locaties in en rond Utrecht voor De Zalen van Zeven

De Zalen van Zeven, die al twee kerken aan de Boothstraat en de Bollenhofsestraat in Utrecht verhuren als vergader- of evenementenlocatie, hebben er sinds kort twee locaties bij. Het landgoed Oud Zandbergen in Huis ter Heide (vlakbij Zeist) en de Jacobikerk in het centrum van Utrecht zijn nu ook te huur voor vergaderingen, workshops, bijeenkomsten, congressen of borrels. 

“Beide nieuwe locaties zijn hele goede aanvullingen op de twee locaties die we al hebben. Oud Zandbergen is heel goed bereikbaar met de auto en gasten kunnen er gratis parkeren. Dat is een mooie aanvulling op onze locaties in de stad, waar mensen met OV naar toe komen of waar ze betaald moeten parkeren. De Jacobikerk is qua omvang een mooie aanvulling. Hier kunnen we groepen tot 800 personen kwijt”, vertelt eigenaresse Elianne Alblas. “Onze visie binnen De Zalen van Zeven is tweeledig, enerzijds investeren we in de individu en willen we die ondersteunen om tot bloei te komen. Anderzijds geloven we in de kracht van een community en willen we eraan bijdragen om elk individu een plek te geven in een samenleving waar zij zich thuis voelt. Hoe groter we worden, hoe meer we kunnen bereiken omtrent deze missie, daarom zijn we uitgebreid met deze twee locaties.” 

Oud Zandbergen

Op het landgoed Oud Zandbergen zijn de statige Villa en het Koetshuis te huur. In de Villa zijn drie zalen te boeken voor vergaderingen of kleinere sessies tot maximaal 32 personen. De Salon heeft openslaande deuren naar een privé terras en de Bibliotheek doet haar naam eer aan door de wanden vol boeken. Het historische Koetshuis is geschikt voor wat grotere bijeenkomsten en presentaties tot zo’n zestig personen.

Jacobikerk

De Jacobikerk ligt op slechts zeven minuten lopen van station Utrecht Centraal en valt vooral op door de ruimte in de Kerkzaal. Hier kunnen 150 tot 800 personen terecht voor lezingen, congressen of andere soort evenementen. Ook zijn er een aantal subzalen beschikbaar tot maximaal 30 personen die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden als break-out ruimte of cateringzaal.

De catering kan bij beide locaties geregeld worden door De Zalen van Zeven. Zo zijn er snacks en borrelhapjes, kan er een lunch verzorgd worden of een diner van soep met broodjes en salade. Alles is zoveel mogelijk biologisch.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.