Discover the finest spaces
Delen

Van steengroeve tot grote hoogtes: Toronto’ finest

Toronto is een gigantische stad en ook Canada’s economische drijfveer: het is de plek waar het gebeurt op financieel gebied. Precies om die reden zijn er ook talloze prachtige restaurants, hotels, bars en andere event venues te vinden in Toronto. Het zijn er eigenlijk te veel om onder te verdelen in een top-5 lijst, maar wij van GreaterVenues deden toch een poging. 

01. Hotel Ocho

Hotel Ocho heeft niet zoals de naam wellicht suggereert acht kamers, maar twaalf. Het is een zeer intiem boutique hotel dat compleet afgehuurd kan worden. De voormalige textielfabriek heeft veel lof ontvangen voor haar design dat verricht is door lokale designfirma Design38. Als u toch ergens anders wilt verblijven, is Hotel Ocho ook een prima plek voor een receptie, vergadering, lunch of conferentie. 

02. Stratus Restaurant

Hoog boven de wolken van Toronto, op de top van de TD Waterhouse Tower, prijkt het Stratus Restaurant. Het restaurant staat niet alleen bekend om haar maaltijden, maar ook om de goede service en de privé evenementenruimtes die aangepast kunnen worden aan evenementen van ieder formaat. Van intieme diners vanaf acht man tot grote cocktailfeesten voor honderd personen, het is allemaal mogelijk. En het uitzicht is ook niet verkeerd!

03. Evergreen Brick Works

Deze voormalige steengroeve is omgetoverd tot een event venue met vele mogelijkheden. Er zijn prachtige tuinen waar bijvoorbeeld recepties en diners kunnen plaatsvinden, maar ook industriële gebouwen die eco-vriendelijk zijn ingericht. Deze venue is geliefd omdat het een authentiek karakter uitstraalt en er veel mogelijk is: zowel binnen als buiten, zowel met kleine groepen als met gigantische groepen. 

04. Gladstone Hotel

Dit hotel staat te boek als Toronto’s Art Hotel, omdat er 37 kamers unieke kamers zijn die zijn ingericht door verschillende kunstenaars. Daarnaast worden er ieder jaar 70 (!) tentoonstellingen georganiseerd, zijn er drie galleries in het hotel en is er zelfs een full-time Director of Exhibitions aangesteld om deze ruimtes interessant te maken. Het gebruik van hoge plafonds, gigantische Victoriaanse ramen en bakstenen zorgt voor een “artsy” en informele sfeer.

05. Blowfish Restaurant

Heerlijke sushi in een contemporary setting: in Blowfish worden goede Japanse fusion maaltijden gecombineerd met onverslaanbare service. Vanaf acht personen is het mogelijk om een speciaal menu samen te stellen, die precies naar uw smaak kan worden aangepast. Bruisende locatie waar op donderdag tot en met zondag een DJ de sfeer komt zetten. 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.