Discover the finest spaces
Delen

Topfloor Level 77 is hét pronkstuk van nieuw Van der Valk Hotel Venlo

Nadat in augustus 2019 werd begonnen met de sloop van het oude gebouw, vond op 9 juni 2021 de opening plaats van het nieuwe Van der Valk Hotel Venlo. Burgemeester Antoin Scholten verzorgde de openingshandeling door samen met de directieleden Han en Ine van der Eijk (vierde generatie Van der Valk) met een gouden schaar een lint door te knippen.

Het nieuwe hotel is gebouwd met gebruikmaking van duurzame technieken en bestaat uit 168 ruime hotelkamers, 12 congreszalen, de ontvangstruimte Level 77 voor 250 personen op 66 meter hoogte en een auditorium met 140 zitplaatsen. Het hotel kan in totaal 600 gasten tegelijkertijd ontvangen.  Daarnaast zijn er een modern à la carte restaurant, een live cooking buffetrestaurant en een trendy hotelbar. Na de zomer worden ook de wellness-faciliteiten geopend in de vorm van drie sauna’s, een relaxruimte, een indoor zwembad en een luxe fitnesszaal.

Klaar voor de toekomst

“We zijn klaar voor de toekomst en hebben een duurzaam hotel gebouwd wat is geïnspireerd op het Cradle-to-Cradle-principe,” aldus directeur Han van der Eijk. Het hotel ligt op een zichtlocatie langs de A67, aan een van de belangrijkste invalswegen van Venlo. Directrice Ine van der Eijk vult aan: “Qua design is een warme en gezellige sfeer gerealiseerd met natuurlijke kleuren en luxe materialen. We zijn uniek in de regio.”

Van der Valk Hotel Venlo beschikt over twaalf multifunctionele zalen die geschikt zijn voor uiteenlopende meetings en events. Door de aanwezigheid van de allernieuwste audiovisuele middelen is het ook mogelijk om vanuit het hotel virtuele en hybride evenementen te organiseren.

Pronkstuk

Hét pronkstuk van het hotel is de op de twaalfde verdieping gelegen topfloor Level 77 met een prachtig uitzicht over de skyline van Venlo, Nationaal Park De Maasduinen en Duitsland. “Op deze locatie is succes verzekerd voor een geslaagd en uniek event tot wel 250 gasten. Level 77 is op te delen in twee zalen: West en East. Tussen beide zalen is een bar gelegen. Beurzen, workshops en productpresentaties zijn nooit meer hetzelfde als u ze houdt op Level 77,” aldus Han en Ine van der Eijk.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.