Discover the finest spaces
Delen

Voorbij de moustache: Parijs als topbestemming voor uw event

Parijs staat bekend als de hoofdstad van de romantiek, de lichtjes, het verfijnde eten en de mannen met “moustaches” en een baret op hun hoofd. Maar Parijs is niet alleen zeer geschikt voor het verliefde stelletje, het is ook niet verkeerd om hier naartoe te gaan voor een zakenreisje of een conferentie. Parijs heeft prachtige vergadermogelijkheden en schitterende hotels te bieden. GreaterVenues stelde een Top 5 Venues lijst voor u op om wat overzicht in de hoeveelheid aan pracht te creëren.

01. Miss Ko restaurant

Dit tikkeltje decadente restaurant op de hoek van de Champs Elysées en Avenue Georges V is een perfecte bestemming om met een grote groep te eten. Het is ruim 500 m2 groot en is met design van Philippe Starck een ware parel voor het oog. Goed Aziatisch eten en een typisch Parijs sfeertje is wat je hier zult krijgen.

02. Shangri-La Hotel

In het authentieke Shangri-La Hotel ligt op slechts zeshonderd meter van de Eiffeltoren en de prachtige Seine. U kunt hier perfect terecht voor een rustige overnachting, maar vooral bijzonder aan het Shangri-La zijn de conferentiemogelijkheden. Een aantal van de conferentiezalen zijn beschermd onder het “Frans Historisch Monumenten” erfgoed en zijn oogverblindend met hun authentieke marmeren open haard en gouden kandelaren. Authentiek, maar wel uitgerust met de modernste apparatuur!

03. The Disney Events Area

U bent nooit te oud voor een bezoekje aan Disneyland en al helemaal niet als u dit plezier kunt combineren met zaken. In “The Disney Events Area, onderdeel van Disneyland en op korte afstand hiervan, bevindt zich een magische zaal met een capaciteit voor wel 2.500 personen en kan een diner worden georganiseerd voor 2.000 mensen.

04. Atelier Renault

Originele venue op de Champs Elysées dat tegelijkertijd een lounge bar, restaurant en een auto showroom is. Niet alleen leuk om even binnen te stappen voor een moderne Franse maaltijd; het is hier ook mogelijk om uw event te laten hosten. De zitcapaciteit is 160 personen in de showroom en 250 tot 750 voor een borrel. Bovendien kunt u hier al vanaf twintig personen terecht voor een vergadering.

05. Le Train Bleu

Dit restaurant werd in 1900 gebouwd voor de Wereldtentoonstelling. Vandaag de dag hangt nog diezelfde authentieke sfeer als ruim honderd jaar geleden in de brasserie/France gourmet cuisine. Bijzonder is dat het restaurant zich midden in het Gare de Lyon station bevindt, waarmee het een oase van rust in de nooit stoppende drukte van het station lijkt te zijn. Le Train Bleu is ook een leuke plek om een drankje te doen aan de comfortabele bar.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.