Discover the finest spaces
Delen

Singapore: Metalen bomen, futuristische lasershows en moderniteit

Singapore mag dan wel het kleinste land van Zuid-Oost Azië zijn (de Republiek is maar net iets groter dan de Nederlandse Noordoostpolder), dat betekent niet dat ze onder doet voor haar machtige en grote buurtgenoten. Vooral op zakelijk gebied kunt u uw ogen uitkijken in de moderne en luxueuze omgeving die Singapore te bieden heeft. Goed eten, perfecte service, moderne faciliteiten en zelfs metalen bomen. Wij stelden alvast een lijst op van plekken die u niet mag overslaan tijdens uw MICE-trip naar dit kleine doch veelzijdige land.

01. Marina Bay Sands

Het Marina Bay Sands is een centrum dat niet in een woord te beschrijven is. Het is een zeer luxueus hotel, er zijn eersteklas conferentiemogelijkheden, tentoonstelling facitiliteiten, theaters, entertainment (waaronder een casino die niet onder doet voor Las Vegas); maar u kunt hier ook shoppen en geweldig dineren. De drie uitgebreide torens worden afgetopt met het spectaculaire Sands Skypark op de 57ste verdieping. U mag ook de rooftop met 150 (!) meter aan spectaculair zwembad niet overslaan. Om nooit meer te vergeten!

 

02. The Fullerton Bay Hotel

In het hart van het Central Business District vindt u The Fullerton Bay Hotel. Dit hotel is een prachtige toevoeging aan de skyline van Singapore (die toch al zo mooi was). The Fullerton Bay is in 2013 uitgeroepen tot “The Best New Business Hotel Worldwide”. Als we kijken naar de perfecte service die hier geboden wordt en de bijzondere architectuur, is dat ook niet zo raar. Ook hier maakt de geweldige rooftop bar het plaatje af. Magnifiek!

03. Gardens By the Bay

Gardens By the Bay is een gebied van 101 hectare groot – vol flora en fauna. Het doel is om de kwaliteit van leven in Singapore te verbeteren en dat gebeurt niet alleen door de enorme diversiteit aan planten, maar ook door het oog wat te geven met een futuristisch ogend bos dat volstaat met gigantische metalen bomen. In Gardens By the Bay kunt u ook evenementenlocaties afhuren met prachtig uitzicht over de verschillende tuinen.

04. Raffles Singapore

Het Raffles Hotel Singapore is wereldberoemd. Het is niet alleen een hotel, maar haast een icoon geworden voor de stad. Het Raffles is een perfecte historische en koloniale oasis in het charmante moderne hart van Singapore.

 

05. Singapore Zoo en Night Safari

Wie dan toch al die uren in het vliegtuig zit om naar Singapore te vliegen, kan net zo goed even langs The Singapore Zoo gaan. Dit is namelijk ‘s werelds beste regenwoud dierenpark en een plaatje om doorheen te lopen. In het park hiernaast kunt u  terecht voor een night safari. Erg bijzonder om allerlei exotische diersoorten tot leven te zien komen terwijl het langzaam donker wordt.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.