Discover the finest spaces
Delen

Top 5 Venues: Reykjavík

Reykjavík is de meest noordelijk gelegen hoofdstad ter wereld. Met temperaturen die gemiddeld niet snel boven de 4,7 graden uitstijgen, is Reykjavík misschien niet de eerste stad waar u aan denkt voor een MICE uitstapje. Maar van deze inspirerende Top 5 Venues lijst, die wij samenstelden met HL Adventure in IJsland, krijgt u het vanzelf wel warm.

01. Harpa
Deze concerthal is van buitenaf al indrukwekkend door de imposante architectuur die bestaat uit een stalen frame met geometrisch ingezette ramen. De concerthal wordt vanwege haar prachtige ligging (met adembenemend uitzicht over de haven) en haar ruime, heldere ruimtes vaak ingehuurd voor congressen. Ook bevindt zich in Harpa een uitstekend restaurant, Kolabrautin genaamd. Deze inspirerende locatie met goede service is uiterst geschikt voor groepen.

Harpa in tekst

 

02. Hotel Marina
Hotel Marina is Reykjavik’s nieuwste aanwinst. Het stylish design roept een modern gevoel op, maar is tegelijk zeer authentiek gebleven. De maritieme geschiedenis van Reykjavík hangt in de lucht en daarom is het ook niet zo gek dat de locals hier graag rondhangen. Naast de bar, het restaurant en enkele grotere congresruimtes beschikt Hotel Marina over een kleinere conferentieruimte met 26 stoelen. Deze ruimte is ideaal voor meetings, presentaties en tentoonstellingen.

03. Grillmarkaõurinn Grillmarkaõurinn is een grillrestaurant van kwaliteit. Het restaurant bevindt zich in het centrum van Reykjavík. Volgens Grapevine Magazine wordt hier de beste hamburger ‘in town’ geserveerd. Het design is geïnspireerd door de IJslandse natuur en dat proef je ook in de sfeer. Het gaat hier om een IJslandse traditie, maar dan in een modern jasje gestoken. Na het eten kan er ook nog wat gedronken worden in de bar, die een zeer uitgebreide wijnkaart heeft.

04. HL Adventure Glacier Camp Deze venue bevindt zich dan wel buiten de stad, maar is een ‘one in a lifetime experience’ die absoluut niet overgeslagen mag worden tijdens uw incentive trip naar Reykjavík. Met speciale jeeps wordt uw groep naar de sterrenhemel die boven het glacier camp hangt gebracht. U zult zich ‘back to basic’ voelen, maar wordt ondertussen in de watten gelegd in het luxueuze expeditiekamp dat voorzien is van een hoge kwaliteit catering service.

05. Listasafn Íslands Deze nationale galerie is inspirerend door de rijke geschiedenis van het museum. Daarnaast kunnen de verschillende ruimtes worden aangepast aan de wensen van de klant. In het verleden zijn bijvoorbeeld vele gala diners georganiseerd. U bedenkt het, zij voeren het uit!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.