Discover the finest spaces
Delen

Malta: waar overwinteren en prachtige business venues hand in hand gaan

In de zomer een populaire vakantiebestemming, in de winter een plek waar de Hollandse winter op perfecte wijze ontlopen kan worden. Prachtig Malta met haar adembenemende kliffen en kusten waar u vanaf vele hotels uitzicht op heeft, is een inspirerende en ontspannende bestemming voor uw MICE-reisje.

01. Malata 

Het decor van dit restaurant is een catacombe. Aangezien hier zeer kwalitatieve Mediterraanse maaltijden worden aangeboden, is het niet gek dat dit een bijzonder populaire zakenbestemming is.

02. St. John’s Cathedral

Het is direct duidelijk waarom Valletta, de hoofdstad van Malta, op de werelderfgoedlijst van Unesco is gezet als u de rijkelijk versierde St. John’s Cathedral binnenloopt. Deze kathedraal staat vooral bekend om haar barokke stijl met miljoenen details waar u waarschijnlijk steil van achterover slaat.

03. Meditterean Conference Center

Deze locatie bestaat al sinds de zestiende eeuw en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste conferentiegelegenheid van Malta. Met maar liefst vijftien (!) verschillende ruimtes kan dit centrum precies geven waar u naar op zoek bent.

04. Le Meridien St. Julian’s Hotel

Dit super-de-luxe vijfsterren hotel met superieur uitzicht over de kust is geen verkeerde plek om te verblijven. Mochten de temperaturen toch wat minder zijn, heeft dit hotel ook een binnenzwembad met indrukwekkende zuilen die rechtstreeks zijn geïmporteerd uit Bali.

05. Palazzo de Piro

In dit prachtige paleis uit de zeventiende eeuw – het indrukwekkende  Pallazo de Piro – bevinden zich een aantal mooie ruimtes waar uw evenement goed tot zijn recht kan komen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.