Discover the finest spaces
Delen

Londen: waar u sandwiches op Victoriaanse toiletten kunt nuttigen

Op slechts 50 minuten vliegen ligt de stad van de fish and chips, machtige monumenten en mooie Britse accenten: Londen. Stap in de metro en laat u meevoeren naar de prachtige plekken die Londen te bieden heeft. Naast de iconische plekken die geen enkele toerist overslaat, kent Londen ook een scala aan prachtige evenementenlocaties voor uw MICE trip. Wij maakten een selectie voor u: zie hier de Top 5 Venues Londen.

01. EDF Energy London Eye

The London Eye bestaat pas sinds 2000, maar is sindsdien niet meer weg te denken van de Londense skyline. Het is een iconisch gebouw dat niet alleen voor de toeristische markt interessant is, maar ook voor de incentive branche. Na de reguliere openingstijden heeft u namelijk de mogelijkheid om een van de capsules (of zelfs het hele ‘wheel’) af te huren. Zaken doen met wisselend uitzicht over de Londense skyline: erg bijzonder.

 

02. Museum of Brands

Het Museum of Brands kan als de perfecte achtergrond dienen voor uw meetings, creatieve sessies of conferenties. Met een collectie die teruggaat tot ruim 150 jaar kunt u alles leren over branding, intellectueel eigendom en vooral inspiratie opdoen op advertentiegebied.

03. Royal Opera House

De Royal Opera House is een veelzijdige evenementenlocatie, waar ‘s werelds grootste performers als Pavarotti ook hebben opgetreden. Dit gebouw kan gerust een monument genoemd worden, gezien de eeuwen aan geschiedenis en bijzondere gebeurtenissen die hier hebben plaatsgevonden. Er zijn verschillende zalen die kunnen worden afgehuurd en zo gevormd kunnen worden dat ze precies aan uw eisen voldoen.

04. The Attendant London

Het klinkt misschien niet ideaal om een kopje koffie te nuttigen te midden van ouderwetse Victoriaanse toiletten, maar een bijzondere ervaring is het zeker! Geen zorgen, de Victoriaanse wc’s die stammen uit circa 1890 zijn gerenoveerd tot stoelen. Hier kunt u tussen de indrukken van Londen door bijkomen met een verse sandwich, kopje koffie of stuk taart. En om het af te toppen kunt u gelijk uw ervaringen met het thuisfront delen – er is gratis Wifi!

05. ZSL London Zoo

Te midden van de stadsdrukte vindt u het Regents Park waar een prachtige dierentuin gelegen is: de London Zoo. Tussen de dieren zijn er verschillende mogelijkheden om bijeen te komen in bijvoorbeeld een vergadering. De London Zoo is een veelzijdige evenementenlocatie, waar u terecht kunt met tot wel 300 personen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.