Discover the finest spaces
Delen

Barcelona: een fantastische explosie van leven en kleur

Barcelona heeft al het goede dat Spanje te bieden heeft, maar dan met een schepje goedheid er bovenop: vriendelijke mensen, heerlijke tapas en paella’s, adembenemende architectuur, het zomerse briesje en de relaxte Spaanse vibe. Barcelona barst haast uit haar voegen van levendigheid en dat is ook terug te zien in de Top 5 Venues die wij selecteerden.

01. Generator Hotel/Hostel Barcelona

Het Generator Hotel in Barcelona is een ware explosie van kleuren en indrukken! Wie hier binnenloopt is onmiddellijk vrolijk. Leuk aan deze locatie is bovendien dat het de service biedt van een ‘echt’ hotel, maar de prijzen en ‘laid back-heid’ van een hostel kan garanderen. De kamers zijn wat rustiger in design, maar de openbare ruimtes schreeuwen vrolijkheid. De perfecte locatie van waar u het bezoek aan Barcelona kunt aftrappen.

02. Costa Gallega

Er zijn drie woorden die precies omschrijven waar dit Gallische restaurant voor staat: héél vers eten. De open keuken en de typische Spaanse hammen die de ruimte vrolijk opvullen geven een dynamische sfeer aan dit fantastische restaurant. De mogelijkheid om privé ruimtes af te huren bestaat ook. Er zijn zelfs ruimtes waar u met maximaal 250 man terecht kan.

03. Casa Llotja de Mar

Een monumentale locatie mag volgens GreaterVenues niet ontbreken aan een lijstje dat over Barcelona gaat. Dit gebouw ligt midden in het historische centrum van Barcelona met als hoogtepunt het duizelingwekkende uitzicht dat over de zee geboden wordt. Een typische evenementenlocatie voor verschillende mogelijkheden; van presentaties en conferenties tot galadiners en modeshows. Een zeer veelzijdige locatie.

 

04. La Terrazza

Een wereldberoemde openluchtnachtclub waar de nachtbrakers hun hart kunnen ophalen. Deze club bestaat al zestien jaar en maakt het daarom een authentieke Spaanse ervaring: onvergetelijk. Voor wie een goede cocktail en een beter feestje willen combineren.

05. The Mandarin Oriental 

Voor de reiziger met weinig tijd is het dakterras op The Mandarin Oriental een must. Vanaf hier heeft u perfect uitzicht over een aantal van Barcelona’s meest bekende toeristische trekpleisters (bijvoorbeeld de Sagrada Família van Gaudí). Er is ook een prachtig zwembad om in bij te komen van de indrukken die deze geweldige stad te bieden heeft.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.