Discover the finest spaces
Delen

Toffe activiteit bij je meeting: BIG Stuff bij Bouw & Infra Park

We zijn allemaal weleens op zoek naar een toffe activiteit tijdens een meeting of event. Maar wanneer je alles hebt gehad, van virtual reality games tot escape room, ben je blij met toffe nieuwe initiatieven zoals bij Bouw & Infra Park in Harderwijk. Tijdens je meeting of event bij deze congres- en evenementenlocatie kan je nu namelijk zelf aan de slag met graafmachines. Voor velen ongetwijfeld een (jongens-)droom die uitkomt. Én een activiteit die perfect past bij deze locatie die in het hart van de bouw- en infrasector.

De nieuwe activiteit waarbij je zand gaat graven met groot materieel heet toepasselijk BIG Stuff. De activiteit werd speciaal ontwikkeld voor de zakelijke gasten van het congrescentrum. Voor je groep staan er verschillende grondverzetmachines klaar op een zandstrook waar je lekker aan de slag kan. Neem plaats in de cabine en onder leiding van een professional leer je met zo’n grote machine zand te scheppen en verplaatsen.

Zelf aan de slag

BIG Stuff is voor alle gasten toegankelijk. Wel moet er vooraf geboekt worden, er staat namelijk geen vaste opstelling op het park, maar de machines en instructeurs worden speciaal geregeld. Naast BIG Stuff biedt het congrescentrum ook activiteiten als bruggen bouwen en een bouwvakkersestafette. Karlien Lodewijk van het Bouw & Infra Park licht de nieuwe activiteit toe: “We zochten leuke activiteiten die passen bij onze locatie; die je niet zomaar ergens anders ook kan doen. Met BIG Stuff is dat gelukt. Hoe leuk is het om in zo’n grote machine te zitten en deze te bedienen! De reacties zijn ontzettend enthousiast.”

Het Bouw & Infra Park is de bedrijvencampus en congrescentrum voor de bouwnijverheid, vastgoedsector en alle daaraan verwante branches. Op de bedrijvencampus zijn diversie organisaties gevestigd die gelieerd zijn aan de bouw-, infra-, en/of opleidingsbranche.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.