Discover the finest spaces
Delen

Toekomstige eventprofs krijgen eigen event tijdens Horecava

De eventprofessionals van de toekomst kunnen dit jaar terecht bij de Horecava. Op donderdag 14 januari 2016 vindt tijdens de horeca vakbeurs de primeur plaats van het congres Young Professional Experience Day (YPED). Inmiddels hebben zich duizend derde- en vierdejaars studenten van hospitality gerelateerde mbo- en hbo-opleidingen aangemeld.

Horecava Young-Professionals

De Horecava organiseert dit event om jongeren te stimuleren in de horecabranche aan de slag te gaan. De jonge professionals staan aan de vooravond van het maken van keuzes omtrent hun carrière. Het bedrijfsleven kan zich daarom niet vroeg genoeg tonen aan hen. Het tijdig laten zien hoe bruisend, energiek en geweldig de branche is, is van cruciaal belang. Luuk Scholte, beursmanager Horecava: “De aanwas van jonge mensen vanuit vakopleidingen richting de horecasector stokt. De branche wil dat probleem aanpakken en daar spelen we als platform voor de branche graag op in met dit initiatief.”

De dag bestaat uit een interactief congres met aansluitend een inspirerend beursbezoek. Studenten en bedrijfsleven krijgen op deze manier de gelegenheid met elkaar in contact te komen. De YPED vindt plaats op de laatste dag van Horecava 2016, in RAI Amsterdam.

Horecava

De Horecava, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice industrie, beleeft in 2016 haar 60e editie. De beurs vindt plaats van maandag 11 tot en met donderdag 14 januari in RAI Amsterdam.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.