Discover the finest spaces
Delen

TOBACCO Theater nu ook ‘Gastrobar’ Ron Blaauw

Sterrenkok Ron Blaauw en het TOBACCO Theater slaan de handen ineen. Vanaf nu brengt de Amsterdamse chef-kok ‘nouveau ruig’ in de theaterlocatie. Een stap die volgens de locatie goed past ‘bij de hoge aspiraties om de nummer 1 van theaterland in Nederland te worden’.

“TOBACCO Theater krijgt zeer regelmatig het verzoek van internationale gasten of er de mogelijkheid bestaat om een diner te verzorgen op Michelin niveau”, vertelt directeur Erik van Wilsum. “We hebben natuurlijk onze eigen chef-kok Marc Rewinkel, die onderscheiden is met een Bib Gourmand, maar voor onze internationale gasten willen we ook de mogelijkheid bieden om een diner te verzorgen op Michelin niveau.”

8

10

Ron Blaauw

Het theater was er al snel uit wie ze wilden benaderen, vertelt commercieel directeur Frank Hekelaar: “Als we dan toch op zoek gaan naar een Michelin chef-kok, dan ook het liefst eentje uit onze eigen stad. En dan kom je natuurlijk snel uit bij Ron Blaauw.”

Perfecte match

Ron Blaauw en TOBACCO Theater werkten al regelmatig samen, dus de chef-kok kent de keuken in die locatie erg goed. Blaauw zag er dan ook meteen kansen in: “RON Gastrobar ontvangt vaak het verzoek of het mogelijk is met groepen te komen dineren. Exclusiviteit kan er dan niet geboden worden. TOBACCO Theater past perfect bij onze stijl en kan ons wel die gewenste exclusiviteit  wel bieden. De vraag van onze klanten is een perfecte match. Je kunt zien dat hier al jarenlang een super professionele keukenbrigade aan de slag is. En voor mij is het een mooie uitdaging in deze hotspot van Amsterdam op het niveau van RON Gastrobar te koken.”

Blaauw stelde een speciaal menu op voor het TOBACCO theater, van vijf gangen of zes gangen (met daarbij ook het Suprise Ei, één van zijn signature dishes). Wanneer een partij voor dit speciale menu kiest, komt Blaauw het in TOBACCO theater bereiden.

Ron Blaauw 2

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.