Discover the finest spaces
Delen

TivoliVredenburg sluit samenwerkingsovereenkomst met nieuwe NFF-cateringpartner

Na een spannende tenderprocedure is Cuisine on Tour als nieuwe cateringpartner aan de slag gegaan bij het Nederlands Film Festival (NFF). De evenement- en partycateringspecialist heeft een samenwerkingsovereenkomst met het NFF en TivoliVredenburg gesloten. Tijdens het festival worden NFF-bezoekers tien dagen lang culinair verwend door Cuisine on Tour, met het galadiner als feestelijk en gastronomisch hoogtepunt.

Spannende tender
Het prestigieuze Nederlands Film Festival is deze week gestart. Naast de stad Utrecht staat ook Cuisine on Tour klaar voor de duizenden bezoekers die op dit evenement af komen. Als nieuwe cateringpartner van het NFF en TivoliVredenburg verzorgt Cuisine on Tour dit jaar het culinaire programma. “Na een spannende tenderprocedure zijn wij als winnaar uit de bus gekomen”, aldus een trotse Dimitri Chalos, directeur bij Cuisine on Tour. “Zowel met ons creatieve concept als in de praktijk hebben we kunnen laten zien wat we in huis hebben. Met een proefdiner en ‘live’ catering performance hebben we een vierkoppige NFF-delegatie zowel voor als achter de schermen weten te overtuigen. Een overwinning waar we trots op zijn.”

“Zowel met ons creatieve concept als in de praktijk hebben we kunnen laten zien wat we in huis hebben.”

 

Tipje van de culinaire sluier
Vanaf de opening van het NFF op 24 september tot en met 3 oktober is het Cuisine on Tour team verantwoordelijk voor de VIP catering bij TivoliVredenburg; van kleine hapjes tot het chique NFF galadiner. De rode draad door het Cuisine on Tour-concept is ‘De Nederlandse Film’. Een klein tipje van de sluier? “Alle gerechten op de menukaart zijn voorzien van bekende Nederlandse filmtitels. Daarnaast wordt het feestelijke galadessert geserveerd in een heus filmblik en versierd met een eetbare miniatuurversie van het Gouden Kalf”, vervolgt Chalos. “Iedere gast moet met een wow-gevoel én grote glimlach de deur uit gaan.”

Totaalconcept en beleving
“Dimitri heeft met zijn team niet alleen een culinair, bijzonder menu samengesteld, maar ons ook verrast met een origineel totaalconcept”, legt Jurriaan Rammeloo, Zakelijk Leider Nederlands Film Festival, uit. “Het NFF is een festival van formaat waarbij de cateringlat hoog ligt. Voor een nieuw NFF-tijdperk zijn we samen met TivoliVredenburg op zoek gegaan naar een partij die naast kwaliteit ook alles uit de kast haalt voor een culinaire beleving. Met de creatieve ideeën van Cuisine on Tour gaan we dit jaar professionele stappen maken en hoge ogen gooien.”

“Voor een nieuw NFF-tijdperk zijn we samen met TivoliVredenburg op zoek gegaan naar een partij die naast kwaliteit ook alles uit de kast haalt voor een culinaire beleving.”

 

Eerste NFF bij TivoliVredenburg
Tot slot voegt Martijn Dekker, Sr. Commmercial Manager TivoliVredenburg daar aan toe: “Ondanks dat we bij TivoliVredenburg al werken met uitstekende cateringpartners, hebben we NFF de kans gegeven om partijen aan te dragen voor deze tender. Uiteindelijk is het totaalconcept van Cuisine on Tour het winnende geworden. We kijken alle drie uit naar een succesvolle samenwerking tijdens deze allereerste NFF-editie bij het nieuwe TivoliVredenburg.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.