Discover the finest spaces
Delen

TivoliVredenburg en Vrumona bundelen krachten voor breed publiek

Vrumona uit Bunnik is aangesteld als nieuwe horecapartner van TivoliVredenburg. De frisdrankenspecialist gaat alle horecapunten binnen het Utrechtse evenementenicoon beleveren. Tijdens een feestelijk moment, met een adembenemend uitzicht over de Domstad, hebben Sanne van Zijst (Director Corporate & Hospitality) en Harald Verhagen (Manager Hospitality), namens TivoliVredenburg, en Bas Derksen (Sales Manager) en Erwin van Rossum (Accountmanager Out of Home), namens Vrumona, de nieuwe lange termijn samenwerking beklonken.

Geruchten
Al in een vroeg stadium hoorde Vrumona, destijds betrokken bij Tivoli De Helling, Tivoli Oudegracht en Vredenburg Muziekcentrum, over de plannen voor het nieuwe TivoliVredenburg. Direct vanaf de eerste ‘geruchten’ heeft de frisdrankenleverancier zijn pijlen gericht op de locatie en continu vinger aan de pols gehouden en interesse getoond. “Dat werpt nu zijn vruchten af. We zijn trots op het feit dat we de samenwerking die we voor ogen hadden daadwerkelijk aangaan”, aldus Bas Derksen. Met als eerste, concrete en gezamenlijke wapenfeit de ‘Ronda concertbeker’ die speciaal voor de opening van het gebouw door Vrumona en TivoliVredenburg ontwikkeld werd.

“Dat hele proces maakt deze samenwerking tot een bijzondere, waarbij wederzijds vertrouwen vanaf het allereerste begin een grote rol heeft gespeeld.”

 

Wederzijds vertrouwen
Het partnership tussen beide partijen gaat al ruim drie jaar terug met het opzetten van de infrastructuur ‘achter de schermen’. “TivoliVredenburg is een prachtig maar erg complex gebouw. Het heeft de nodige uren, inspanning en vakmanschap van onze technici gekost om tot de beste frisdrank- en koeltechnieken te komen”, aldus Erwin van Rossum. Harald Verhagen: “Dat hele proces maakt deze samenwerking tot een bijzondere, waarbij wederzijds vertrouwen vanaf het allereerste begin een grote rol heeft gespeeld. Iedere partner die zich bij ons aansluit, moet in een vroeg stadium al bereid zijn om heel nauw samen te werken. Dat commitment hebben we bij Vrumona gevoeld vanaf dag één. We hebben beide geïnvesteerd in een  constructieve samenwerking.”

Van de wieg tot het graf
Met de merken van Vrumona voegt TivoliVredenburg een groot assortiment frisdranken toe aan alle horecapunten en Grandcafé Het Gegeven Paard. “Er hangen uiteenlopende merken onder de Vrumona-vlag, elk met een eigen doelgroep en merkstrategie. Met het sterk variërende publiek van TivoliVredenburg, kunnen we al onze frisdranken goed tot hun recht laten komen”,   volgens Derksen. “De bitters voor het volwassen publiek, zoet voor de kinderen en suikervrij voor bewuste frisdrinkers. Dat maakt TivoliVredenburg, met haar uiteenlopende programmering, van Heavy Metal tot Klassiek, tot een premium locatie.” Oftewel: ‘Van de wieg tot het graf’, zoals wij dat hier gekscherend noemen”, lacht Harald Verhagen.

 

Regionale krachten bundelen  
TivoliVredenburg is vanaf het begin van de zoektocht naar nieuwe partners sterk regionaal georiënteerd. Sanne van Zijst:  “TivoliVredenburg doet dit vanuit de MVO-gedachten. Lokale leveranciers hebben bij ons een pré. Ons doel is zo min mogelijk vrachtwagenbewegingen in de toch al drukke binnenstad van Utrecht. Daarnaast heeft deze regio fantastische leveranciers en producten te bieden.” Derksen vervolgt: “Ook bij Vrumona speelt die regionale focus een grote rol. Veel van onze collega’s komen uit de buurt en voelen zich trots en sterk verbonden met deze regio. TivoliVredenburg ligt praktisch in onze achtertuin. Het was ons aan het hart gegaan als we deze bijzondere Utrechtse locatie niet aan ons hadden weten te binden.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.