Discover the finest spaces
Delen

Tijdelijke evenementenlocatie Het Aspergediner start weer in juni

De twaalfde editie van het culinaire evenement Het Aspergediner vindt van 1 tot en met 18 juni plaats in Blaricum. Onder een grote tent aan de rand van een voormalig aspergeveld geniet je van een viergangendiner waarin de asperge natuurlijk een hoofdrol speelt. Je kunt dit diner bijvoorbeeld combineren met een relatie event, benefietavond, netwerkbijeenkomst, presentatie of productlancering. Weer eens wat anders dan de standaard evenementenlocatie! “Met Het Aspergediner willen we laten zien hoe je op een mooie buitenlocatie  – vanuit het niets – een mooi evenement kunt neerzetten waarbij de gerechten die geserveerd worden van hoge kwaliteit zijn”, aldus Caroline Beuningh van cateringbedrijf zMaakt! die Het Aspergediner samen met haar man Maarten organiseert. 

Het idee voor Het Aspergediner ontstond zo’n twaalf jaar geleden omdat Maarten wilde laten zien hoe effectief de combinatie catering en evenementen kan zijn. Caroline: “Catering is voor ons het bieden van sfeer, een passende locatie en alle andere elementen die eraan bijdragen om het doel van een evenement te bereiken. Het interieur van onze prachtige bedoeïenentent is aangepast aan de sfeer van de akker. Er staan lange gedekte tafels, sokkels met grote bloemboeketten en brandende vuurkorven.” Veel bedrijven en organisaties grijpen het jaarlijkse evenement aan om er zelf iets te organiseren voor collega’s of relaties. “Er zijn bedrijven waarvoor een relatie event tijdens Het Aspergediner inmiddels een jaarlijkse traditie is geworden. Ook hebben we ieder jaar een aantal lokale bedrijven die een benefietavond organiseren tijdens Het Aspergediner. Tussen de gangen door worden er loten verkocht, is er een bingo, een veiling en zijn er verschillende optredens. Allemaal met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor het door hun gekozen goede doel. Vorig jaar werd er op deze avond 100.000 euro opgehaald.”

Het Aspergediner

Tijdens Het Aspergediner dat van 1 tot en met 18 juni in Blaricum wordt georganiseerd zijn er verschillende soorten events mogelijk. Zo kun je de hele locatie exclusief afhuren, zowel in de middag als ‘s avonds, voor onder andere relatie events, presentaties of productlanceringen vanaf 125 tot 180 personen. Caroline: “We hebben bijvoorbeeld een vermogensbeheerder die een aantal ochtenden de tent afhuurt voor relaties en andere geïnteresseerden om presentaties en informatie over hun fondsen te geven. Met als afsluiting een heerlijke lichte Aspergelunch.  Ook heeft een groot automerk een aantal jaar geleden een nieuw model op onze locatie geïntroduceerd. De omgeving en de locatie middenin de natuur paste perfect bij hun nieuwe model dat ze wilden presenteren.” Daarnaast zijn benefietavonden en netwerkbijeenkomsten mogelijk. “De eerste avond van ons evenement is een besloten netwerkavond. Er komt een aantal businessclubs maar bedrijven met hun relaties zijn ook welkom. Tijdens de borrel en het diner is er volop mogelijkheid om te netwerken.”

Wanneer je kiest voor een avond bij Het Aspergediner start je event bijvoorbeeld met een borrel op het buitenterras. “De gasten worden tussen zes en zeven uur ontvangen met een aperitief en heerlijke bourgondische borrelhapjes. Aansluitend wordt iedereen uitgenodigd om binnen in de halfopen tent plaats te nemen voor een viergangendiner vol culinaire hoogstandjes”, legt Caroline uit. Je kunt ook kiezen voor een event in de middag met een aspergelunch van drie gangen. “Voor niet-asperge-eters serveren wij alternatieve gerechten en natuurlijk houden wij ook rekening met de verschillende dieetwensen en allergieën. Als een bedrijf specifieke wensen heeft, kunnen we daar natuurlijk ook op inspelen. Alles is mogelijk.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.