Discover the finest spaces
Delen

De Thuislocaties: vergaderen en ‘thuiskomen’ in Amsterdam

Het Amsterdamse De Thuislocaties voorziet in de behoefte naar een creatief alternatief voor de dagelijkse kantooromgeving en biedt huiselijke vergaderruimtes met een vriendelijke en flexibele service. De Thuislocaties bestaat op dit moment uit twee locaties in Amsterdam: Singel80 en Koetshuis Sloten.

Meeting with a view
Bij Singel80 vergadert u in hartje Amsterdam, op wandelafstand van het Centraal Station en met prachtig uitzicht over de gracht. Tot uw beschikking staan drie eigen en sfeervolle vertrekken: de lichte centrale vergaderhuiskamer met monumentale ramen, de kleurrijke, speelse opkamer en het karakteristieke souterrain met z’n houten balken en marmeren tegels. Singel80 is met deze drie ruimtes ideaal voor het werken in groepjes tot max. 18 personen. “We adviseren u ook graag over een leuke vergaderbreak zoals een themawandeling, wijnproeverij en ook private dining behoort tot de mogelijkheden”, aldus Thuislocaties Amsterdam.

“De gemeenschappelijke deler is het “thuiskomen”: sfeervol ingerichte ruimtes, verse bloemen en een locatie voor u alleen.”

 

Vergaderen in het groen
“Koetshuis Sloten is onze tweede huiselijke vergaderlocatie en ligt middenin het groen en tóch nog net in Amsterdam. De rust ervaart u al als u het oude dorp Sloten binnenrijdt: een klassiek dorpsgezicht met eeuwenoude huizen, een monumentale molen en veel gemoedelijkheid. Helemaal een eigen plek met een riant privé-terras grenzend aan een weilandje en twee intieme vergaderruimtes: de keuken met openslaande deuren naar het terras en boven de huiskamer met alle vergaderfaciliteiten”, aldus Thuislocaties. Het Koetshuis is geschikt voor wat kleinere groepen tot maximaal 13 personen. Prettige bijeenkomstigheid is de mogelijkheid voor vrij parkeren.

Werken en thuiskomen
“De gemeenschappelijke deler van beide Thuislocaties is het “thuiskomen”: sfeervol ingerichte ruimtes, verse bloemen, rustige verlichting en het exclusieve gevoel van een locatie voor u alleen. De sfeer is informeel terwijl alle faciliteiten worden aangeboden om goed en effectief te kunnen vergaderen.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.