Discover the finest spaces
Delen

‘Theater van het Jaar’ wordt bekend gemaakt in Beatrix Theater

De jaarlijkse ‘Theater van het Jaar’ award wordt tijdens de VVTP Theaterbeurs in het Beatrix Theater in Utrecht uitgereikt. De prijs wordt op maandag 26 januari 2015 toegekend door de leden van de Vereniging Vrije Theater Producenten (VVTP).

Genomineerde venues
Naast Chassé Theater Breda, dat wederom kans maakt op de titel ‘Theater van het Jaar’, zijn Theater De Meervaart (Amsterdam), Parktheater (Eindhoven), De Oosterpoort & Stadsschouwburg Groningen (Groningen), Schouwburg Het Park (Hoorn), Rijswijkse Schouwburg (Rijswijk) en Luxor Theater (Rotterdam) genomineerd.

Theater vakprijs 
Alle Nederlandse theaters zijn door de VVTP-leden beoordeeld op verschillende criteria op het gebied van communicatie, techniek, uitstraling en gastvrijheid van theater, ondernemerschap en de kwaliteit van samenwerking tussen theater en producent. Bij het nomineren van de theaterlocaties zijn alle medewerkers betrokken geweest: van artiesten tot marketeers en van technici tot productieleiders en kantoorpersoneel.

Alle Nederlandse theaters zijn beoordeeld op het gebied van communicatie, techniek, uitstraling en gastvrijheid, ondernemerschap en de samenwerking tussen theater en producent.

 

Ondernemerschap
“Liefde en passie voor het theatervak in combinatie met een hoge mate van professionaliteit en kwaliteit stonden bij de beoordeling centraal”, aldus Erwin van Lambaart, voorzitter van de VVTP. “Bovendien is dit jaar gekeken naar het ondernemerschap van de theaters en naar hoe zij omgaan met financieel moeilijke tijden.”

Vereniging Vrije Theater Producenten

De VVTP bestaat uit de zestien grootste theater- en muziekproducenten die samen ca. 60% van het professionele podiumaanbod in Nederland verzorgen.

[Foto: Beatrix Theater]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.