Discover the finest spaces
Delen

Theater Orpheus Apeldoorn netwerkpaviljoen tijdens Giro d’Italia

Nederland is nog niet klaar met de wielergekte. Afgelopen zomer trok Utrecht volgens schattingen bijna een miljoen bezoekers voor de Grand Départ van de Tour de France. In mei dit jaar vinden de eerste drie etappes van de Italiaanse tegenhanger, de Giro d’Italia plaats in Apeldoorn, Nieuwegein en Arnhem. Theater Orpheus in Apeldoorn wordt dé plek om de start van de wielerronde mee te maken.

Op 6 mei raast de openingsrit van de Giro d’Italia langs theater Orpheus. ‘Een buitenkans om een spraakmakend Giro event te organiseren’, meldt de evenementenlocatie. Op het terrein vóór Orpheus wordt een groot – openbaar toegankelijk – theaterfestival georganiseerd. Binnen en aan de zijkant van Orpheus vindt een groot businessevent voor 400 gasten plaats.

orpheus-pb-2

VIP-boxen

De bovenzalen in Orpheus hebben direct uitzicht op het parcours en worden voor de gelegenheid omgevormd tot VIP-boxen, met live verslag van de tijdrit. In de foyer wordt een Giro-Netwerkpaviljoen gecreëerd, met interessante sprekers, oud-wielrenners en live entertainment. Ook is er voor alle gasten all-in catering aanwezig in Italiaanse stijl. Wendy van den Hoeven, salesmanager bij Theater Orpheus, verheugt zich al enorm: “Onze ruimtelijke locatie is een perfecte plek om de Giro live mee te maken!”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.