Discover the finest spaces
Delen

Theater & Congres Orpheus in Apeldoorn al 50 jaar zakelijke evenementenlocatie

Theater & Congres Orpheus, de Apeldoornse evenementenlocatie, viert komende week haar vijftigjarig bestaan. De locatie viert het jubileum met een groots theaterfestival, de oprichting van een ondernemerspodium en een bijzondere jubileumexpositie.

Theater & Congres Orpheus opende op 12 maart 1965 voor het eerst haar deuren met een uitvoering van Tsjaikovski’s Zwanenmeer. Bij het ontwerp van het gebouw werd al rekening gehouden met het verhuur als locatie voor de zakelijke markt. Orpheus is daarmee één van de eerste Nederlandse theaters die speciaal ontworpen is voor zakelijke evenementen.

“Met onder meer inspirerende sessies moet Orpheus een ontmoetingsplek en netwerkclub worden waar cultuur en ondernemerschap samenkomen.”

Culturele spil

Om de lokale ondernemers betrokken te houden en een culturele spil te vormen in Apeldoorn, wordt op 13 maart een ondernemerspodium opgericht. Met onder meer inspirerende sessies moet Orpheus een ontmoetingsplek en netwerkclub worden waar cultuur en ondernemerschap samenkomen.

Gedurende het hele jubileumjaar sieren de werken van een veertigtal Apeldoornse kunstenaars het gebouw.

[Foto’s: Theater & Congres Orpheus]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.