Discover the finest spaces
Delen

The Student Hotel wil locaties verdubbelen en gaat verder als The Social Hub

The Student Hotel zal doorgaan als The Social Hub. De nieuwe naam past volgens het bedrijf beter bij de hybride hospitality doelstellingen van de organisatie en bij de missie om meer te focussen op het bouwen van communities. Daarnaast heeft het bedrijf plannen aangekondigd om het aantal locaties uit te breiden tot 50 door heel Europa. 

Met 11.000 kamers door heel Europa en allerlei mogelijkheden voor meetings en events is The Social Hub veranderd van een hotel naar een hybride hub, waar gasten en lokalen elkaar ontmoeten. De naamsverandering moet daaraan bijdragen. “Het reflecteert de wens van onze gasten om flexibele ruimten te realiseren die het mogelijk maken om mensen samen te brengen op leisure en business niveau.

The Social Hub

Op dit moment heeft het bedrijf 13 locaties in onder andere Amsterdam, Delft, Maastricht, maar ook in Berlijn, Florence en Vienna. De nieuwe identiteit versterkt het karakter van het hybride hospitality-model. Het weerspiegelt de behoefte van gasten aan flexibele ruimten, waar mensen met elkaar in contact kunnen komen, verbinding kunnen aangaan en communities kunnen creëren.

The Social Hub combineert eigentijds design en hoogwaardige hotel faciliteiten met kwalitatieve short- en long-stay faciliteiten. Onder andere café-restaurants, gyms, bibliotheken, wasserettes, fietsenverhuur, lounges, workshopruimten en werk- en studieplekken maken deel uit van The Social hub.

Charlie MacGregor, CEO en founder van The Social Hub reageert: “We zijn ontzettend trots en blij om onder de nieuwe noemer onze reis voor te zetten en dat deze onthulling samenvalt met het openen van twee nieuwe hubs in Spanje. We veranderen de naam in The Social Hub om sociale impact nog meer centraal te stellen bij alles wat we doen. Er is nu meer dan ooit behoefte aan echte verbinding en positieve verandering, wij geloven dat we samen een betere samenleving creëren!”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.