Discover the finest spaces
Delen

The Next Web wint ‘Best Conference 2016’ van Europa

Indruk-
wekkende setting

Het Amsterdamse tech-event The Next Web heeft de Award voor ‘Best Congress/ Conferentie 2016’ gewonnen tijdens de 11e editie van het EuBEA -festival. Tijdens De European Best of Event Awards worden elk jaar de beste en meest vooruitstrevende evenementen in Europa geprezen en gevierd. De EuBEA vond dit jaar plaats in St.Petersburg, Rusland.

Meeslepend en speels

Met de meest vooraanstaande sprekers en start-ups uit de techscene is The Next Web een event waar de internationale tech community jaarlijks naar uitkijkt. Onder het motto ‘Calling all crazy ones’ streeft The Next Web naar het creëren van een meeslepend en speels evenement dat vooruitstrevende denkers aantrekt. De Westergasfabriek is daar als onderscheidende locatie een belangrijk onderdeel van. Afgelopen jaar groeide The Next Web van 3000 naar 10.000 bezoekers zonder de intimiteit van het evenement te verliezen. Ook de keynote sprekers waren er na afloop lovend over: Gary Vaynerchuk (Vaynermedia) vond het ‘de mooiste opzet voor een conferentie die hij ooit had gezien’. Bill Buxton (Microsoft) en Julie Zhuo (Facebook) noemde het de ‘prachtigste locatie’ en ‘meest indrukwekkende setting’ waar ze ooit deel van hebben uitgemaakt.

The Next Web

Showcase nieuwe stijl

Nurah Abdulkadir, marketing & communicatiemanager bij de Westergasfabriek: “The Next Web is voor ons een showcase van een congres ‘nieuwe stijl’. Hun aanpak past heel goed bij het DNA van de Westergasfabriek. Het event is speels, eigenzinnig en creatief en de  manier waarop zij daarbij gebruik maken van onze locaties is te gek. De locatie is echt een onderdeel van het concept en de beleving. Het is geweldig dat dit met een EuBea Award wordt bevestigt.”

De genomineerden moesten in een pitch een jury bestaande uit prominente marketing en event experts overtuigen. The Next Web en de Westergasfabriek dienden samen de case in voor beste congres/conferentie. De competitie bestond uit grote internationale namen als Vodafone, Volvo en O2.

The Next Web

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.