Discover the finest spaces
Delen

The Harbour Club Kitchen, nieuwe hotspot voor events in Amsterdam

Het gaat goed met The Harbour Club. Naast de originele restaurants in Amsterdam, Scheveningen en Rotterdam, Ibiza en The Oyster Club in Amsterdam, breidde de horecagroep onlangs uit met weer een nieuwe hotspot in de hoofdstad: The Harbour Club Kitchen.

Zuidas

The Harbour Club Kitchen, het nieuwste restaurant van de groep, is gevestigd in het Wyndham Apollo hotel aan het water in Amsterdam Oud-Zuid. Op een steenworp van de RAI en praktisch in de schaduw van de kantoorgebouwen op de Zuidas. In twee maanden tijd werd het restaurant opgebouwd. Hoewel van een officiële opening nog geen sprake is geweest, draait The Harbour Club Kitchen al enkele weken vol mee.

“De ramen geven een fraai uitzicht over het water, een uniek punt waar vijf grachten samenkomen.”

Vooral op zakelijk niveau versterken Wyndham Apollo hotel en The Harbour Club Kitchen elkaar. Via de entree van het hotel loop je zo het restaurant binnen. Zo kunnen gemakkelijk combinaties worden gemaakt tussen vergaderzalen in het Apollo hotel en lunch in het restaurant.  Vanwege de ruime opzet is het restaurant erg geschikt om grotere groepen te ontvangen.

De signature dishes van The Harbour Club vormen de basis van de menukaart, maar daarnaast beschikt het nieuwe restaurant ook over een Franse rôtissoire. De bereidingen zijn eenvoudig en puur: vlees van de Open Josper Grill, kip van de rôtissoire, in roomboter gebakken zeetong en gegrilde kreeft.

Open dak

Het restaurant heeft plaats voor 250 couverts. De ramen geven een fraai uitzicht over het water, een uniek punt waar vijf grachten samenkomen. Het restaurant is door de vele ramen en de boogconstructie van het dak licht en open. De combinatie van stalen balken, lichte leren designstoelen en ruwe steigerhouten vloer heeft het een stoere uitstraling. Bijzonder detail aan The Harbour Club Kitchen is dat het dak op mooie dagen vrijwel geheel open kan schuiven.

[Foto’s: The Harbour Club Kitchen]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.