Discover the finest spaces
Delen

The Hague Marriott: events op maat tussen stad en zee

Het volledig gerenoveerde The Hague Marriott speelt in op de behoefte van de zakenreiziger die steeds vaker zaken met plezier combineert. Na een verbouwing van zes maanden wordt dit de plek waar dynamiek, rust en de meest geavanceerde faciliteiten samenkomen. ,,De uitspraak never mix business with pleasure blijkt wat gedateerd”, aldus manager Vincent Pahlplatz.

Uit eigen, internationaal onderzoek van Marriott blijkt dat zaken en plezier steeds vaker samen komen tijdens zakenreizen. The Hague Marriott, sinds januari neergestreken in Den Haag speelt hier uitgebreid op in. Een high end hotel waar de zakelijke reizigers, de lokale bezoekers en families prettig kunnen verblijven.

The Hague Marriott heeft maar liefst 21 meetingzalen en met negen verdiepingen, 306 kamers inclusief suites en een Presidential Suite is het grootste hotel van Den Haag. Daarbij is er een terras, congreszaal en een event garden. Alle binnenruimtes hebben de naam gekregen van een kunstenaar, waarvan ergens in Den Haag een schilderij hangt. Denk hierbij aan onder andere Vermeer en Mondriaan.

MH_RTMMC

Events op maat

In The Great Room, een levendige lounge, is het mogelijk om op elk moment van de dag van de gehele menukaart te bestellen. Het interieur is een combinatie van modern en elegant, met een samenspel van natuurlijke kleuren. In The Great Room kan op verschillende manieren gewerkt worden; aan lage tafels of hoge tafels, in comfortabele fauteuils of in de bar. Alles is denkbaar. De stijlvolle, maar toegankelijke bar is trouwens bij uitstek geschikt voor afspraken.De producten die in de keuken worden gebruikt zijn eerlijk, vers en van hoge kwaliteit.  Het restaurant, The Gallery, is het ontbijt- en groepsrestaurant.

De ideale ontmoetingsplek voor de zakelijke reiziger is de Executive Lounge die is voorzien van alle technische gemakken. Met het concept Meetings Imagined onderscheidt Marriott zich op het gebied van meetings en events. Er wordt niet alleen van alles gefaciliteerd, maar ook wordt er proactief meegedacht.

MH_RTMMC

Fietsen naar zee

Bovendien is de ligging van The Hague Marriott bijzonder, op vijf minuten zijn binnenstad, strand en vele bezienswaardigheden zoals het Gemeentemuseum en het Catshuis bereikbaar. Er is een shuttle service en het Openbaar Vervoer is naast de deur, ook zijn er fietsen beschikbaar voor hotelgasten.

De hotelkamer van de toekomst is een oase van rust. Reizigers brengen steeds minder tijd door op de hotelkamer en geven de voorkeur aan goed werkend draadloos internet en andere technologische snufjes. Aan alles is hier gedacht, ook aan duurzaamheid en energieverbruik, The Hague Marriott is Green Key Gold gecertificeerd. Het gehele hotel is na afronding van de verbouwing weer operationeel. The Hague Marriott wordt dan ook later dit jaar officieel geopend.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.