Discover the finest spaces
Delen

The Avocado Show opent nieuwe vestiging in Westfield Mall of The Netherland

Oprichters Julien Zaal en Ron Simpson hebben op zaterdag 12 maart een nieuw filiaal van The Avocado Show geopend in de Westfield Mall of The Netherlands. Centraal gelegen tussen Den Haag en Leiden is de vestiging een nieuwe locatie voor kleinschalige meetings en events zoals private dining, waar lekker en gezond eten centraal staat. 

Ontworpen in samenwerking met hun vaste creatieve team heeft de nieuwe vestiging van The Avocado Show 80 zitplaatsen, een oppervlakte van 190m2 en de uitstraling van een kleurrijke patio. De gasten zitten onder natuurlijk licht en zijn omgeven door veel groen-roze accenten. In deze iconische setting van The Avocado Show worden originele gerechten geserveerd, in signature stijl. Denk aan de inmiddels wereldberoemde poké bowl, een avocado smashed burger of cocktails, waarbij avocadopitten worden gebruikt als ijsblokjes.

Events bij The Avocado Show

Julien Zaal, co-founder en CEO van The Avocado Show vertelt: “Westfield Mall of The Netherlands is een unieke plek voor zo’n flagship locatie en een mooie start voor ons nieuwe shopping mall model. We zien veel kansen en groep locaties waar restaurants geïntegreerd zijn tussen andere bedrijven.” Dit maakt het ook mogelijk om allerlei soorten meetings en events te organiseren. “Het is mogelijk om een deel van het restaurant volledig af te zetten en in overleg eventueel het restaurant volledig af te huren. We hebben een capaciteit van 80 zitplaatsen en om en nabij 160 personen voor staande evenementen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.