Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe eigenaar De Veerensmederij Amersfoort

De TeKa Groep neemt de exploitatie van de Amersfoortse evenementenlocatie De Veerensmederij over. Per 1 februari is de locatie in handen van TeKa Groep, die op het zelfde terrein ook al beschikt over De Rijtuigenloods, Het Oude Magazijn en Het Centraal Ketelhuis.

Wagenwerkplaats

De Veerensmederij was tot voor kort in handen van 7AM, een bureau dat ook de locatie Buitenhof in Den Haag exploiteert. Omdat TeKa Groep op het terrein van de Wagenwerkplaats al beschikte over drie andere locaties, ligt het voor de hand dat TeKa ook de Veerensmederij in het portfolio opneemt, vertelt Timo Kruft, directeur van TeKa Groep. “Wij willen ons hier graag verder ontplooien en met de Veerensmederij kan dat. De locatie vult qua grootte precies de ruimte die nog bestond tussen enerzijds Het Oude Magazijn en Het Centraal Ketelhuis en anderzijds De Rijtuigenloods.”

“De locatie vult qua grootte precies de ruimte die nog bestond tussen enerzijds Het Oude Magazijn en Het Centraal Ketelhuis en anderzijds De Rijtuigenloods.”

 

De Veerensmederij is een industrieel pand op het Wagenwerkplaats terrein in Amersfoort. Het recent volledig gerenoveerde gebouw biedt plaats aan zakelijke bijeenkomsten als congressen, diners, beurzen, symposia, jaarvergaderingen en relatie evenementen.

De medewerkers van De Rijtuigenloods nemen per 1 februari aanstaande de evenementen die in de Veerensmederij plaatsvinden, onder hun hoede. Zij kennen de locatie op hun duimpje en weten zodoende precies wat de mogelijkheden zijn, ook als het gaat om de combinaties die er met de andere locaties op de Wagenwerkplaats te maken zijn.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.