Discover the finest spaces
Delen

Talpa Network presenteert toekomstplannen in DeLaMar Theater

Het DeLaMar Theater in Amsterdam was het decor van een van de grootste onthullingen in de mediawereld van het jaar. Voor bijna 800 collega’s, relaties en pers presenteerde John de Mol zijn plannen voor Talpa in de Wim Sonneveld Zaal. Met grote ambities en beloften introduceerde De Mol zijn vernieuwde mediabedrijf, Talpa Network.

In het nieuwe concern Talpa Network bundelt De Mol al zijn mediabedrijven: de radiostations, tv-zenders SBS6, Net5 en Veronica en alle onlinediensten. Op deze manier wil het platform de concurrentie aangaan met grote internationale mediabedrijven als Facebook en Google.

Het DeLaMar Theater werd voor een dag volledig omgetoverd in de sfeer van het event. DCRT verzorgde de aankleding, en voorzag het theater van een compleet nieuw interieur. Op de stoep voor de locatie werd – heel toepasselijk – een mooie starwalk aangelegd. De ontvangst van de 800 gasten vond vervolgens plaats in drie foyers: de Royal Foyer, de Rode Foyer en de John Kraaijkamp Foyer. Deze ruimten waren van tevoren helemaal leeg gehaald door het DeLaMar Theater, om vervolgens volledig te worden ingericht door DCRT met meubels en bloemstukken.

Creatief decor

De locatie moest snel te werk gaan met de op- en afbouw: aan de andere kant van het theater speelde die avond een uitverkochte Javier Guzman. Na afloop heeft DeLaMar snel omgebouwd, aangezien de volgende ochtend om half 9 weer mensen op de stoep stonden voor een heel weekend IDFA.

De presentatie in de Wim Sonneveld Zaal werd gedaan in het decor van de voorstelling Fiddler on the Roof; al zag je daar uiteindelijk weinig van door het mooie, creatieve decor met led-ballen. Na afloop van het plenaire programma was er een walking dinner in de drie foyers, verzorgd door MPS catering en aansluitend nog een gezellige borrel. De sfeer zat er vanaf het begin al goed in, meldt Floor Annevelink namens de locatie. “De samenwerking tussen de verschillende partijen verliep erg soepel. Als één team werden de krachten gebundeld. Het was een zeer geslaagd event!”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.