Discover the finest spaces
Delen

Waar business en “coolness” samenkomen

Pak je surfboard en een portie “Australian coolness” in, want deze MICE-trip gaat naar de grootste en oudste stad van Australië: Sydney. Wij selecteerden alvast de de vijf leukste venues van het moment.

01. Water @ Pier One

Deze conferentieruimte is een van de meest gewilde van Sydney en dat is niet gek, want de uitzichten over de haven zijn ronduit adembenemend. Deze ruimte is 315 vierkante meter en kan aan uw gekste wensen worden aangepast.

02. Mr. Wong

De naam verraadt het al een beetje, een Chinees restaurant met ook nog eens prima eten. Mr. Wong is een van de grootste restaurants in dit deel van Sydney, en heeft verschillende diner mogelijkheden, variërend van privé dining rooms en tafels voor grote groepen, tot intieme tafels.

 

03. QT Sydney

Dit bijzondere hotel was ooit een staatstheater. De invloeden hiervan zijn nog steeds terug te zien in de gotische/art deco stijl. Nu een prima plek om te slapen, maar ook om uw meeting te organiseren. Er is een meeting room met capaciteit voor 55 personen en diverse private dining mogelijkheden. Lees hier meer over QT Sydney.

04. Blue Sydney

Het Blue Sydney hotel adverteert met de titel “5 Stars Business Hotel” en wij snappen waarom. Hier staat service hoog in het vaandel en zijn er vijf verschillende evenementenruimtes die helemaal aangepast kunnen worden naar uw smaak.

05. Four Seasons Sydney

Wij kunnen wel een paar redenen bedenken waarom u The Four Seasons in Sydney niet kunt overslaan: De Opera House ligt letterlijk voor de deur, er zijn talloze mogelijkheden voor uw conferentie of event (ballroom, function room…), bijna alle kamers hebben uitzicht over de haven en het personeel weet de naam van bijna elke gast!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.