Discover the finest spaces
Delen

Supperclub Cruise gooit roer om met make-over

Supperclub Cruise gooit het roer om. Onder leiding van nieuwe mede-eigenaar Joeri Salet onderging de varende evenementenlocatie, die ook als club en restaurant fungeert, de afgelopen maanden een make-over. De scheepsdekken hebben een nieuwe uitstraling en de mogelijkheden voor events zijn uitgebreid. 

Joeri Salet is sinds begin deze zomer mede-eigenaar van Supperclub Cruise. De nieuwe eigenaar brengt een frisse, nieuwe blik op de cruise en het bestaande concept. De afgelopen maanden werkte hij aan een vernieuwende look voor de cruise, waarbij de locatie net als de afgelopen decennia het credo behoudt: ‘alles kan en alles mag op de Cruise.’ Het resultaat is een dynamische uitstraling en sfeer die de mogelijkheden tot verschillende evenementen vergroot en verbreed. Joeri: “De boot gaat ongekende wateren bevaren en heeft intens veel potentie als evenementenlocatie en club.”

Intieme gezelschappen

De drie scheepsdekken zijn na de verbouwing individueel om te bouwen ten behoeve van ‘sit-down’ diners, recepties, bruisende clubavonden en prachtige trouwdecors. De nieuwe opzet biedt extra mogelijkheden voor meer intieme gezelschappen. Zo is het nu ook mogelijke om de scheepsdekken ‘La Salle Neige’ en ‘Le Bar Noir’ aan te passen naar de voor het event gewenste capaciteit. 

De nieuwe uitstraling is niet het enige wat veranderd is tijdens de make-over. Vanaf nu zijn er ook mogelijkheden om tijdens events nieuwe vaarroutes te hanteren en ook het water buiten Amsterdam te verkennen. Supperclub Cruise gooit op dit moment elke vrijdag- en zaterdagavond de trossen los. Terwijl de gasten op de iconische bedden genieten van een viergangendiner en kunstzinnige, verrassende acts verkennen zij de Amsterdamse wateren.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.