Discover the finest spaces
Delen

SugarCity vervangt dak voormalige suikerfabriek

De Middenfabriek van evenementenlocatie SugarCity Events te Halfweg is klaar voor de toekomst met de vervanging van het oude dak van de voormalige suikerfabriek uit 1863. Door het nieuwe dak voldoet de fabriekslocatie nu aan een aantal belangrijke randvoorwaarden op het gebied van duurzaamheid en wordt het tegelijkertijd nog geschikter voor evenementen.

Zo zorgt de isolatie van het nieuwe dak voor een sterke reductie van omgevingsgeluiden. Daarnaast is de nok van de evenementenlocatie nu verduisterd, waardoor tijdens projecties en tv-opnames geen rekening gehouden hoeft te worden met de invallende zon.

SugarCity Events Halfweg

Renovatieplan

Managing Director Denise Schimmel van SugarCity Events: “Wij zijn erg blij met het nieuwe dak boven ons hoofd. Deze investering maakt deel uit van het renovatieplan om de locatie nog verder te verbeteren en te verduurzamen. De Middenfabriek is beter te verwarmen, waardoor de kosten voor de verwarming van de ruimte tot naar verwachting 30% lager uitvallen. Door de standaard verduistering wordt bovendien een intiemere sfeer gecreëerd, ook overdag. Gecombineerd met de gebruiksvriendelijke en geavanceerde LED-verlichting die vorig jaar is geïnstalleerd, maakt dit de locatie voor een nog bredere doelgroep inzetbaar.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.