Discover the finest spaces
Delen

SugarCity opnieuw uitgelicht door Bazelmans AVR

Evenementenlocatie SugarCity Events in Halfweg is voorzien van een nieuw belichtings- en riggingsplan. Bazelmans AVR verzorgde een vaste basisverlichting in de Pulppersloods, de Binnenstraat en alle verdiepingen van de Middenfabriek. Dankzij een uitgebreid lichtplan worden alle industriële details van het gebouw geaccentueerd. Niet alleen de kenmerkende ketels, maar ook de vele dieptewerkingen binnen de oude suikerfabriek worden op die manier benadrukt.

Door de investering in een basisverlichting kan de industriële eventlocatie een aantrekkelijk instapmodel aanbieden, waardoor alle partijen SugarCity in optima forma kunnen gebruiken.

“Door deze investering wordt het instapmodel dusdanig interessant dat alle partijen de fabriek in optima forma kunnen gebruiken met de meest prachtige vaste basisverlichting inclusief rigging en trussen in deze eeuwenoude fabriek”

Binnenstraat SugarCity Events 2-001

Managing director Denise Schimmel van SugarCity Events: “Opdrachtgevers zijn vrij dit verder in te vullen met hun eigen technische leveranciers, alhoewel gezegd moet worden dat Bazelmans AVR de locatie inmiddels op haar duimpje kent en wij een optimale samenwerking kennen.”

Bazelmans draagt ook zorg voor een digitale infrastructuur, die technische producenten in staat stelt om hun eigen lichtontwerp toe te passen met de geïnstalleerde faciliteiten. Daarnaast heeft de leverancier een multifunctioneel riggingsplan in de Middenfabriek en Pulppersloods geïnstalleerd voor additionele technische faciliteiten. Hierdoor kan SugarCity snelle en effectieve oplossingen bieden voor de meest uiteenlopende toepassingen.

SugarCity - outside2

Wiljan Bazelmans van Bazelmans AVR: “SugarCity Events heeft ons de fantastische mogelijkheid gegeven om in de eeuwenoude spanten, de staalconstructies en de muren techniek te laten bevestigen. Hierdoor springen de ruimtes er mooier uit dan ooit tevoren. Details die anders verloren gaan, worden nu extra belicht. Er zijn investeringen gedaan, waardoor de fabriek in een heel ander licht is komen te staan en geschikt is voor allerhande evenementen.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.