Discover the finest spaces
Delen

SugarCity gaat samenwerking aan met Maison van den Boer

Onder de rook van Amsterdam ligt SugarCity. Industrieel en rauw zoals de oude Suikerfabriek uit 1863, maar met moderne faciliteiten. Deze populaire locatie met circa 21.000 vierkante meter aan evenementruimte tussen Amsterdam en Haarlem heeft nu een van Nederlands grootste cateraars ‘Maison van den Boer’ aan de lijst van leveranciers toegevoegd. Met deze samenwerking wil SugarCity Events de keuze van de gasten verrijken.

Breed assortiment: van klassiek tot ruw

“SugarCity is een prachtige toevoeging aan onze evenementlocaties. Wij kunnen nu een nog breder assortiment van locaties aanbieden, van klassiek tot ruw. De USP’s van SugarCity waren doorslaggevend om de locatie in het aanbod mee te nemen”, aldus Sheli Desensy van Maison van den Boer. Een aantal van deze unieke eigenschappen van de locatie is volgens haar de centrale locatie, de goede bereikbaarheid (openbaar vervoer voor de deur en parkeren op eigen terrein), de nieuwe basisverlichting en ook de autolift. Industrieel en rauw zoals de oude Suikerfabriek uit 1863 maar met de modernste faciliteiten en  internationale allure.

SugarCity - outside2

Maison van den Boer heeft zijn oorsprong in een Bakkerwinkel uit 1906 in Veghel. Dat het heerlijke eten ook bezorgd werd was nieuw. Anno 2006 verzorgt Maison Van den Boer food & beverage op ontelbare locaties. Het is nu een van de grootste cateraars op het party- en evenementengebied in Nederland.

SugarCity Events - Pulppersloods (5)

Nog meer keuze voor onze gasten

Denise Schimmel van SugarCity Events geeft aan dat SugarCity leverancier-vrij is maar wel over een uitgebreid portfolio beschikt met leveranciers die zij graag aanbevelen. “Dit zijn partijen die bekend zijn met onze locatie en de vele mogelijkheden van de fabriek. Onze gasten kunnen zo nog beter en sneller geadviseerd worden, dat maakt bij een evenement vaak net het verschil. Wij zijn blij nu nog meer keuze te kunnen bieden door de samenwerking met Maison van den Boer.”

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.