Discover the finest spaces
Delen

Succesvolle bijeenkomst BrancheContact in Spoorwegmuseum

Bijna 200 gasten bezochten op 13 mei Het Spoorwegmuseum voor de vierde editie van de ‘Samen Kansen Creëren’ borrel. Deze inspirerende netwerkbijeenkomst vindt ieder kwartaal plaats op een andere locatie in het land. Voor de lente editie heeft organisator BrancheContact gekozen voor het prachtige Spoorwegmuseum. Iedereen startte de bijeenkomst met een bezoek aan de nieuwe museumattractie De Vuurproef, wat veel enthousiaste reacties opleverde.

‘Inspirerende locatie met een extraatje’
Joris Bots van BrancheContact vond de bijeenkomst erg geslaagd: “Ons ding is dat we zoeken naar een inspirerende locatie met een extraatje. De Vuurproef van Het Spoorwegmuseum  zorgde voor dat entertainmentrandje, iedereen vond dat geweldig. De hoge opkomst en de lage no show zegt genoeg over de populariteit van de locatie.” De ontvangst van de gasten vond plaats in de foyer, voor het plenaire programma verplaatste het gezelschap zich naar de theaterzaal. Hier vertelde museumdirecteur Paul van Vlijmen iets over de zakelijke mogelijkheden van Het Spoorwegmuseum en het succes van De Vuurproef, waar hij onlangs de prestigieuze Thea Award voor in ontvangst nam. Netwerkexpert Hugo Vos, auteur van het boek Borrelbabbelen, leerde iedereen op een ontspannen manier netwerken. Iedereen kon dat vervolgens in de praktijk brengen in de wachtkamer en op het perron van het Maliebaanstation. De catering werd verzorgd door Vermaat Partyservice, één van de cateringpartners van Het Spoorwegmuseum.

Reacties
Volgens de reacties op Twitter waren de deelnemers zeer te spreken over de locatie:
“Wat een toplocatie” (Ninke Hordijk). “Aanrader als locatie!” (BusinessZone Utrechtse Heuvelrug). “Een mooie plek, voor een netwerkgesprek” (Mariska Jacobi). “Zeer geslaagde netwerkbijeenkomst in Spoorwegmuseum. Leuke spreker van borrelbabbelen, verrassend cateringconcept Vermaatgroep” (Jan Jacobs). “Inspirerend verhaal van de directeur” (Roos Daamen).

Fotografie: www.clickshots.nl

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.