Discover the finest spaces
Delen

Succesformule MaMa Kelly gaat landelijk

Het Haagse restaurant MaMa Kelly breidt uit naar andere steden. Dat de succesformule ‘kip en kreeft in een industriële ambiance’ elders kan aanslaan bleek uit de druk bezochte pop-up versie op de Amsterdamse horecavakbeurs in de Rai begin dit jaar. Amsterdam staat dan ook bovenaan het programma van deze uitbreiding.

Het creatieve brein achter het concept Rein Rambaldo sloeg de handen ineen met horecaondernemers Singha Witteman en Bas Bloemink, bekend van Grand Cafe Van Buuren, Zucca en Buddhas. Het eerste doel is het openen een MaMa Kelly in Amsterdam, daarna volgen waarschijnlijk meer Nederlandse steden.

Mama Kelly 3

MaMa Kelly is gevestigd in het oude ketelhuis naast de voormalige Caballero fabriek in Den Haag. Simpliciteit is het motto van deze ondernemers. “Wij hebben geen ingewikkelde menukaart: Het is óf kip óf kreeft. Simple as that!” Hoewel de Amsterdamse versie van Mama Kelly volgens Rambaldo niet veel zal afwijken van het Haagse concept wordt er wel rekening gehouden met aan andere doelgroep. “Natuurlijk gaan we het naar Amsterdamse maatstaven ‘fine tunen’. De doelgroep is niet overal hetzelfde. Misschien vinden ze in Amsterdam kreeft wel lekkerder dan kip. Dan moet je meer inzoomen op kreeft.”

Mama Kelly 2

Over de potentiële locatie in Amsterdam wil Rambaldo nog niets zeggen. “Uiteraard moet deze genoeg vierkante meters hebben, ruime terrasmogelijkheden en genoeg parkeerplaatsen voor de deur.” Ook in Rotterdam heeft MaMa Kelly een volgens Rambaldo “te gekke locatie” aangeboden gekregen. Wederom in een oude fabriek.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.