Discover the finest spaces
Delen

Studio Schouwburgplein nieuwe eventlocatie in Rotterdam

Rotterdam heeft een nieuwe televisiestudio en eventlocatie: Studio Schouwburgplein. De nieuwe studio op het gelijknamige Schouwburgplein werd onlangs geopend en is voorzien van de meest moderne opname- en registratieapparatuur.

Business aan Tafel

Studio Schouwburgplein is gevestigd in een pand aan het gelijknamige Schouwburgplein in het centrum van Rotterdam. De afgelopen maanden is het gebouw grondig verbouwd en ingericht als studio. Wellicht heeft u de locatie inmiddels al zien figureren in het nieuwe televisieprogramma Business aan Tafel. In Studio Schouwburgplein worden opnamen gemaakt voor landelijke programma’s van onder meer RTL7, RTL4 en SBS6.

“Het biedt ook mogelijkheden om Studio Schouwburgplein te gebruiken voor events, waarbij we natuurlijk opnamen op broadcastniveau registreren.”

[box title=”Faciliteiten Studio Schouwburgplein” type=”whitestroke” pb_margin_bottom=”no” width=”1″ el_position=”last”]• De studio is 400 m2 en biedt plaats aan 200 man
• Live bedrijfspresentaties & events, waarin TV-opnames een prominente rol spelen
• TV-programmaopnamen
• Web casting: live uitzendingen die via streaming worden uitgezonden op het internet
• Studioverhuur voor reclamebureaus en mediaproductiebedrijven
• Instructie- en bedrijfsfilms
[/box]

Ondernemend Rotterdam

Leo Houkamp, directeur van TV Media Partners: “Met Studio Schouwburgplein beschikt Rotterdam over haar eigen professionele TV-studio. Daarbij biedt het ook mogelijkheden om de studio te gebruiken voor events – zoals bedrijfspresentaties en seminars – tot 200 man, waarbij we natuurlijk opnamen op broadcastniveau registreren. Het biedt veel mogelijkheden voor zakelijk en ondernemend Rotterdam.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.