Discover the finest spaces
Delen

Studio Lindengracht breidt uit met nieuwe locatie Het Atelier

Net een jaar zit Studio Lindengracht in hartje Amsterdam, maar aangezien het erg lekker loopt vond eigenaresse Mila Maxime Reulink het tijd voor nóg een locatie. Om de hoek zit sinds kort Het Atelier: een relaxte plek in Scandinavische sfeer voor onder andere intieme workshops, meetings of een pop-up shop. 

“Met de Studio gaat het erg goed, dus leek het ons een logische stap om nog een locatie te openen”, licht Mila Maxime toe. “Daarnaast kreeg ik steeds vaker een aanvraag voor een pop-up shop, dus leek het mij leuk om een locatie te openen die hiervoor iets beter geschikt is. Mijn vriend zit nooit stil en is altijd op zoek naar nieuwe projecten, ik heb nu gezegd dat we het even rustig aan gaan doen”, lacht ze.

Het Atelier

Tijdens een wandeling kwamen zij en haar vriend de nieuwe locatie tegen, het was liefde op het eerste gezicht. “Het zit om de hoek van de Studio dus toen we een wandeling gingen maken en zagen dat het pandje te koop stond dachten we meteen: let’s go. Omdat het zo dicht bij elkaar zit, is het ook makkelijk te combineren.”

Waar Studio Lindengracht 100 vierkante meter omvat, voegt Het Atelier hier nog eens 25 vierkante meter aan toe. “Het is een geschikte ruimte voor een meeting of pitch met een klein gezelschap, hier kunnen 8 tot 10 personen comfortabel zitten. Ook is het leuk om hier een intiem diner te organiseren en het is zeer geschikt voor een pop-up shop. Het is een leuke buurt waar van alles gebeurt, het populaire Saint-Jean zit op de hoek en zaterdag is er de Noordermarkt, dus genoeg aanloop.”

Intiem

De eigenaresse omschrijft het pand aan de Eerste Lindendwarsstraat 1 als een ‘kalme, Scandinavische sfeer met funky details’. “Het ligt in een smal straatje en is dus een perfecte venue voor een pop-up shop, intieme workshops of meetings.” Voor huidige klanten verandert er weinig, meldt ze. “Het geeft hen alleen meer mogelijkheden met twee verschillende ruimtes.”

En net als bij Studio Lindengracht is het ook mogelijk om een ontbijt, lunch of borrel te verzorgen in de venue. “Wij werken samen met een aantal vaste cateraars, dus we kunnen bij hen een passende offerte opvragen voor iedere meeting/event.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.