Discover the finest spaces
Delen

Strandgevoel bij nieuwe vergaderlocatie DEMKA kade in Utrecht

Wanneer de zon schijnt en je verlangend naar buiten staart vanuit je (thuis)kantoor is het extra heerlijk als een meeting wel gewoon buiten kan! Bij het onlangs geopende nieuwe stadsstrand DEMKA kade in Utrecht kun je vergaderen met je voeten in het zand. De kade is overdag exclusief geopend voor allerlei soorten bijeenkomsten en ’s avonds en in het weekend voor iedereen.

De nieuwe vergaderplek is onderdeel van evenementenlocatie De Utrechtse Stadsvrijheid (DUS) aan de rand van de stad. Naast het terras van DUS aan het Amsterdam-Rijnkanaal is een zomerse sfeer gecreëerd met gezellige picknicktafels, een basketbalveld, pinpongtafels en natuurlijk zand! Ook kun je er heerlijk eten bestellen van de braai, als boost tijdens je meeting bijvoorbeeld. Denk aan huisgerookte zalm, nacho’s of gemarineerde biefstuk.

DEMKA kade

De nieuwe vergaderhotspot DEMKA kade is zo ingericht dat je meteen een vakantiegevoel krijgt. Dat zorgt voor nieuwe energie tijdens een bijeenkomst én je kan daarna gewoon blijven zitten voor de vrijdagmiddagborrel of een gezellig zomers diner. Net zoals bij buurman DUS kun je je bij DEMKA kade ook prima vermaken in je break of wanneer je even vastloopt tijdens je meeting. Zo kun je er bijvoorbeeld basketballen, tafeltennissen, jeu de boulen of een potje Jenga of Zeeslag spelen. Even met iets anders bezig zijn, zorgt immers voor hernieuwde inspiratie.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.