Discover the finest spaces
Delen

Stockholm: broedplaats van trendy hotspots

Stockholm is de plek waar rust en eenvoud design en moderniteit ontmoeten. Het is een broedplaats van hotspots op het gebied van eten, drinken, mode en business. Een plek die absoluut niet overgeslagen mag worden. Wij selecteerden alvast vijf te gekke venues voor uw MICE-trip.

01. Berns Salonger

Dit boetiekhotel is gelegen in een van de hipste fashiondistricten van Stockholm, maar staat vooral bekend om haar prachtige evenementenruimtes. Er zijn maar liefst negen (!) conferentieruimtes en vijf ruimtes waar uw evenement gehost kan worden.

02. Miss Clara

Miss Clara, ooit een meisjesschool, nu omgetoverd tot een chique zakenhotel in de stijl van een boetiek hotel. Miss Clara is pas een aantal maanden geopend (april 2014), maar is nu al de plek waar zakenreizigers graag een bezoekje nemen.

03. Nosh and Chow

Leuk restaurant waar rekening gehouden kan worden met groepen. Voor groepen vanaf tien personen zijn groepsmenu’s beschikbaar, die speciaal voor u kunnen worden samengesteld. Leuke ambiance en prima eten.

04. Gastrologik

In Gastrologik vindt u innovatieve Scandinivische cuisine dat wordt bereid onder begeleiding van twee jonge chefs: Jacob Holmström en Anton Bjuhr.

05. Story Hotel

Het Story hotel vertelt het verhaal van een modern, industrieel sprookje. In het interieur worden zichtbare pijpen op het plafond en gepolijste betonnen vloeren gecombineerd met zachte, fluwelen meubels. Voor meer over het Story Hotel, lees hier: we besteedden namelijk al eerder aandacht aan deze schitterende verblijfplaats.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.