Discover the finest spaces
Delen

Startup Momice maakt vliegende start in eerste jaar op MICE-markt

De startup Momice, een voor de MICE-markt gemakkelijk te bedienen online communicatieplatform, viert deze maand haar eerste verjaardag. Meer dan 550 gebruikers hebben in het eerste jaar bij elkaar 1.324 event sites gecreëerd via de communicatietool. Vooraanstaande organisaties als ABN AMRO, Heineken, PUMA en Vodafone, hebben zich inmiddels als klant aan Momice verbonden en de startup groeit nog steeds.

Integraal eventplatform
Met Momice kunnen marketing-, communicatie- en eventmanagers zelf een event site aanmaken voor het eenvoudig, online organiseren en stroomlijnen van events en meetings. Alle communicatie rondom een event verloopt op die manier via één integraal communicatieplatform en is gekoppeld aan een mail- en registratiemodule.

“In iedere branche organiseren bedrijven evenementen dus onze groeimarkt is groot.”

 

Met features als het realtime beheren van gastenlijsten, locaties en informatie is het organiseren van een event snel, flexibel, overzichtelijk en up-to-date.

Grote groeimarkt
“We zijn in ons eerste jaar hard gegroeid en willen deze stijgende lijn het komende jaar voortzetten door meer klinkende namen aan ons klantenbestand toe te voegen. In iedere branche organiseren bedrijven evenementen dus onze groeimarkt is groot”, aldus Rutger Bremer, managing director en medeoprichter van Momice.

Over Momice
Momice is een Amsterdamse startup dat naast een kantoor in de hoofdstad ook is gevestigd in Zuid-Afrika. Voor meer informatie zie de website van Momice.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.