Discover the finest spaces
Delen

Start-up hub Tel Aviv en haar fantastische hotels

Vraag een willekeurige ondernemer om de beste steden om een start-up te starten en ze zullen je geheid over Tel Aviv vertellen. Tel Aviv heeft een sterke start-upcultuur die alleen maar groeiende is. Hoogste tijd om te kijken wat de coolste locaties zijn in de stad.

01. Brown TLV Urban Hotel 

Het dakterras van het Brown TLV Urban Hotel biedt panoramische uitzichten over Tel Aviv en de Mediterrane Zee. Het hotel is gelegen op 300 meter afstand van de typerende Carmel Markt en beschikt over luxueuze kamers mét design badkamer. Wat wil een beginnende ondernemer nog meer?

 

TLVBROWN

 

02. The Norman

Israël meets Manhattan in dit kleinschalige boetiek hotel. The Normal Tel Aviv is gesitueerd in twee historische gebouwen en daarmee een samenkomst van de elegantie van de jaren ’20 met service van nu. Vergeet vooral geen duik in de rooftop pool te nemen.

03. The Alma Hotel & Lounge

In 1925 werd dit boetiekhotel ontworpen door architect Dov Tchendovski. Het begon als een huis waar zes families zij aan zij woonden. Pas jaren later werd dit een hotel; de verhalen zijn hier van de muur af te lezen. Bijzonder en luxueus, zeer kleinschalig (15 kamers) en met fantastisch voedsel: The Alma heeft het allemaal.

04. Messa

Chef Aviv Moshe zorgt dat er elke avond weer een haute cuisine maaltijd op tafel staat in Messa. In een prachtige setting biedt Messa een unieke eet-ervaring in Tel Aviv. Het menu bouwt voort op Provençaalse kooktechnieken en er worden voornamelijk lokale, pure producten gebruikt. Ook wordt er gespeeld met diverse texturen in de maaltijd, erg bijzonder!

05. Mizlala by Meir Adoni

Het gekke jonge zusje van Tel Aviv’s populaire restaurant Catit: dat is hoe Meir Adoni zijn hotspot Mizlala beschrijft. Hier kunt u genieten van een speciaal business menu tegen een minimalistische setting.

 

Bronnen afbeeldingen:
  1. https://f22bfca7a5abd176cefa-59c40a19620c1f22577ade10e9206cf5.ssl.cf1.rackcdn.com/920×540/brown-tlv-S-01.jpg
  2. https://static.temptingplaces.com/img/fluxiom/boutique-hotel-The-Norman-Tel-Aviv-Suite-1-24-3-2.jpg
  3. http://en.almahotel.co.il/files/gallery/media/19.jpg
  4. http://her-etiquette.com/wp-content/uploads/2014/03/Messa-Chef-Restaurant-Tel-Aviv.jpg
  5. http://mizlala.co.il/en/5
X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.