Discover the finest spaces
Delen

Stadhuis Gouda zowel voor zakelijke events als bruiloften in trek

Zakelijk en privé
Kasteelfeesten – een bekende naam als het gaat om evenementenlocaties met een monumentale status – kreeg een jaar geleden de exploitatie van Stadhuis Gouda in handen. Het eerste jaar bracht meteen al evenementen van grote namen als SNS REAAL en de Nationale Politie naar het markante stadhuis. Maar ook veel de bruidsparen weten de weg naar Gouda te vinden. De onlangs gelanceerde actie ‘Best Wedding Deal’ draagt daar zeker aan bij.

Stadhuis Gouda, wie kent dat prachtige gebouw met de karakteristieke rood-witte luiken niet? Al jaren een van de meest geliefde trouwlocaties en sinds mei vorig jaar ook als evenementenlocatie te huren. Juist vanwege de bekendheid van het pand geeft zo’n locatie ieder evenement een extra dimensie.

Best Wedding Deal
Bruidsparen die het hele stadhuis een heerlijke dag lang voor zichzelf willen hebben, zijn bij Stadhuis Gouda aan het juiste adres. Het ja-woord, het toostmoment, de fotoreportage, de receptie, het diner, het feest: de verschillende zalen – en het bordes niet te vergeten – bieden volop sfeervolle mogelijkheden. Omdat de hele dag georganiseerd kan worden bij Stadhuis Gouda hoeven bruidsparen zich geen zorgen te maken over verplaatsen van locatie, laatkomers en een ceremonie die uitloopt.

De onlangs gestarte ‘Best Wedding Deal’ maakt trouwen in Stadhuis Gouda nog aantrekkelijker. Een compleet verzorgde huwelijksdag voor dertig daggasten en honderd avondgasten is namelijk te realiseren voor zesduizend euro. Deze prijs omvat onder meer locatiehuur, de huwelijksvoltrekking (exclusief gemeentelijke leges), de taart en de toost, het dinerbuffet inclusief dranken én een feestarrangement met hapjes en drankjes.

Dankzij de flexibiliteit van de verschillende zalen is het organiseren van plenaire sessies en parallelsessies geen enkel probleem.

 

Sfeervol zakelijk
De verschillende zakelijke opdrachtgevers die het afgelopen jaar in Stadhuis Gouda een evenement organiseerden, zijn het er roerend over eens: de locatie voegt werkelijk iets toe aan het evenement. Hanneke van Rooijen van Platform 31 roemt de uitstraling en het cachet terwijl Henk Hogeweg van adviesbureau De Limes en betrokken bij een groot evenement van de Nationale Politie, viel voor het historische karakter. Ook voor de managers van SNS REAAL bleek het een schot in de roos: de bijzondere en karakteristieke sfeer vergemakkelijkte het leggen van informele contacten, zo zagen Annemieke Smith-Noort en Bas Verbeek, beiden werkzaam bij de financiële dienstverlener. Net als veel bruidsparen maken ook zakelijke opdrachtgevers dankbaar gebruik van de mogelijkheid het hele stadhuis af te huren. Dankzij de flexibiliteit van de verschillende zalen is het organiseren van plenaire sessies en parallelsessies geen enkel probleem. En dat deze vaak intensieve denk-, doe- en praatsessies ongestoord kunnen plaatsvinden, is natuurlijk een extra voordeel.

Activiteiten
In het afgelopen jaar heeft de TeKa Groep een aantal investeringen gedaan om Stadhuis Gouda verder te verbeteren. De inrichting is vernieuwd, onder het schavot is een schitterende glazen serre aangebracht en alle ruimtes beschikken inmiddels over moderne audiovisuele middelen. Ook wordt er binnenkort een compleet vernieuwde website gelanceerd, die zowel de zakelijke markt als bruidsparen precies zal laten zien wat Stadhuis Gouda zo bijzonder maakt. Het laatste nieuws over Stadhuis Gouda is overigens ook te volgen via Twitter en Facebook.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.