Discover the finest spaces
Delen

SPOT opent derde vergaderlocatie aan de Herengracht in Amsterdam

Dat een zakelijke meeting in huiselijke sfeer in trek is, blijkt wel uit het succes van de locaties van SPOT in Amsterdam. Begin deze maand werd de derde locatie, SPOT Studios geopend aan de Herengracht (het grachtenpand naast de burgemeester!). Een lichte, stoer en modern ingerichte plek met veel zitjes en een grote vergadertafel. Heerlijk voor vergaderingen, brainstorms of kleinere workshops bijvoorbeeld.

Het monumentale grachtenpand waar SPOT Studios te huur is, voelt echt aan als een huiskamer. Er zijn veel planten, twee karakteristieke schouwen met spiegels erboven, verschillende banken en luie stoelen en uitzicht op zowel de Herengracht als de binnentuin. Hierdoor ben je even weg uit de hectiek van het drukke Amsterdam.

SPOT

Bij SPOT Studios is plek voor 18 personen. Zij kunnen zowel in de zithoek gaan zitten waar je uitkijkt over de gracht of aan de grote houten tafel. De ruimte bestaat namelijk uit twee delen die met ensuite deuren van elkaar afgesloten kunnen worden. Er is ook een klein keukentje aanwezig in de zaal, maar zelf het eten en drinken verzorgen hoeft niet. SPOT kan zorgen voor verschillende cateringopties zoals vers fruit, nootjes, Tony Chocolonely, taart of een lunch die elke dag vers wordt bereid. De ontvangst wordt altijd verzorgd door een host, die je wegwijs maakt en naar afloop van de meeting alles weer opruimt.

Naast de nieuwe aanwinst aan de Herengracht heeft SPOT nog twee huiselijke locaties aan de Amsterdamse grachten. Zo is er SPOT Lounge aan de Keizersgracht, geschikt voor 20 personen. En SPOT Canal House aan de Prinsengracht dat bestaat uit twee verdiepingen voor presentaties en breakout sessies.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.