Discover the finest spaces
Delen

SPOT: huiselijke vergaderlocatie in Amsterdam

SPOT is de naam van een nieuwe vergaderlocatie, in het hart van de Amsterdamse grachtengordel. De locatie opende onlangs haar deuren. De locatie is ingericht als een gezellige woonkamer, en dat geeft een heerlijk huiselijk gevoel. SPOT is geschikt voor meetings  tot 12 personen.

Er is geen bureaustoel te vinden in de nieuwe vergaderlocatie SPOT. Een bewuste keuze, vertelt eigenaar Charlotte van ‘t Wout. “Ik wil mensen de beleving en het gevoel geven alsof ze thuis zijn.” Het pand – met meer dan 40 planten – heeft daarom comfortabele banken, kussens, een grote woonkeuken en een huiselijk gevoel. “Mensen komen binnen en schoppen al snel hun schoenen in de hoek en gaan dan lekker op de bank hangen. Dat is precies hoe ik het in gedachten had.”

SPOT

SPOT is een monumentaal grachtenpand op de hoek van de Utrechtsestraat en op de Prinsengracht. Vanuit het raam zie je de boten op de grachten varen. “Deze locatie heeft alles in huis om je vergadering tot een succes te maken: een beamer, flipcharts, whiteboards en post-its. Groepen mogen zelf weten of ze de catering zelf verzorgen, of dat ze bestellen via SPOT. We werken met cateraars uit de Utrechtsestraat, dat is precies om de hoek.”

Omdat de locatie twee verdiepingen in het pand heeft, is het ook goed te gebruiken voor groepen die in meerdere groepen uiteen willen gaan. “De onderste verdieping wordt vaak gebruikt als break-out ruimte,” vertelt Van ‘t Wout. “En als de zon schijnt, staat iedereen lekker buiten op het terras.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.