Discover the finest spaces
Delen

Spoorwegmuseum in de ban van datatransport tijdens event ‘Bright and Cloudy’

Het Vision Event ‘Bright and Cloudy’, met vooraanstaande sprekers uit binnen- en buitenland praatten op 12 september jongstleden circa 200 specialisten uit het werkveld bij over de laatste trends op het gebied van veiligheid en informatietechnologie. IT Security Specialist ON2IT koos voor het Spoorwegmuseum als eventvenue voor dit grootste event. Na de plenaire sessies in de exporuimte vonden er op verschillende sfeervolle plekken in het museum speciale break-out sessies plaats.

Een locatie met veel mogelijkheden
De dag startte in de ruime Expositieruimte van het museum met een aantal plenaire lezingen. Aan de hand van recent onderzoek  door TNS Nipo en gerenommeerde sprekers van onder andere Forrester en Ziggo werden de 200 vakspecialisten bijgepraat over de laatste trends en technologische ontwikkelingen voor het bouwen van een veilige omgeving voor de meest kritische gegevens van organisaties. ‘s Middags verspreidden de deelnemers zich door het hele museum voor speciale break-out sessies. Deze vonden plaats in onder andere De Bedrijfsschool, Wachtkamer 1e en 2e klasse, de Centrale en het restauratierijtuig “de Blauwe Roemeen”. Speciaal voor ‘Bright and Cloudy’ creëerde Het Spoorwegmuseum centraal in het museum een uniek plein omgeven door oude, historische treinen waar de lunch en borrel plaatsvonden. Omgeven door deze prachtige historische machines waanden de deelnemers zich weer even in een tijdperk waar internet en smartphones niet vanzelfsprekend waren!

Treinen symbool voor geavanceerd transport
“De reden waarom wij voor het Spoorwegmuseum hebben gekozen is omdat, naast de ambiance en de verschillende mogelijkheden van deze unieke locatie, de treinen symbool staan voor het geavanceerde transport uit het verleden”, vertelt Wendy Greve, organisator van ‘Bright and Cloudy’ en marketing Manager van ON2IT. “Vandaag de dag  hebben wij het Internet als geavanceerd transport (medium). En dat is waar deze dag om draaide. Mensen inspireren en bewegen om te zorgen dat het transport van data zó bewaakt wordt, dat een organisatie te allen tijde door kan werken. Juist deze brug tussen het verleden en heden vonden wij mooi bij ons evenement passen.” Aldus Greve.

Over ON2IT
ON2IT is gespecialiseerd in het beveiligen van infrastructuren en waardevolle data. Oprichters Marcel van Eemeren en Lieuwe Jan Koning zijn in 2005 ON2IT gestart met de ambitie een toonaangevende specialist te worden van slimmere beveiligingsoplossingen voor (complexe) infrastructuren.  ON2IT koos daarvoor een beperkt aantal zorgvuldig geselecteerde partners, waaronder Palo Alto Networks, IBM Security, Brocade, Nutanix, AirWatch en VMWare. Daarnaast investeert ON2IT zelf ook intensief in de ontwikkeling van eigen solutions, zoals het Managed Security op basis van het ZeroTrust concept. ON2IT opereert vanuit Nederland en België wereldwijd voor organisaties in uiteenlopende branches.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.