Discover the finest spaces
Delen

Spoorpark LIVE keert terug in 2023

Het was ultiem genieten in het weekend van 18 en 19 juni tijdens de eerste editie van Spoorpark LIVE in Tilburg. Met geweldige shows van onder meer Krezip, Suzan & Freek, Rolf Sanchez, Kensington, DI-RECT, Davina Michelle en Goldband beleefden in totaal zo’n 15.000 bezoekers verspreid over twee dagen een knallende eerste editie. En er is goed nieuws, want Spoorpark Live keert terug in 2023, met wederom zakelijke mogelijkheden!

Het Spoorpark is een stadspark en dagrecreatiegebied van bijna tien hectare dat in 2019 in Tilburg is voltooid. Het heeft voorzieningen voor recreatie, sport en cultuur. Het is aangelegd in een verwaarloosd voormalig spoor- en industriegebied en is gerealiseerd door een burgerinitiatief.

Na twee door de pandemie gesneuvelde edities, gebeurde het toch écht: Spoorpark LIVE ging op zaterdag van start. Van dansen bij Rolf Sanchez – ondanks de hitte – tot springen op de muziek Gallowstreet en kippenvel toen het Tilburgse publiek de klassieker ‘I Would Stay’ van de hometown heroes van Krezip a capella meezong. Ook Danny Vera betrad – na eerst zelf gespeeld te hebben – het podium om samen met Krezip de hit ‘Make it a Memory’ ten gehore te brengen..

Kensington

Op zondag hield een beetje regen de bezoekers ook niet tegen om optimaal te genieten van het festival in Tilburg. Goldband kreeg het in poncho’s gehulde publiek al vroeg aan het dansen. Het dansen werd springen en meezingen bij DI-RECT. Davina Michelle zorgde voor een fantastische show vol special effects, waarna het aan Kensington was om het festival af te sluiten. De band speelde een van zijn laatste shows in Tilburg, aangezien zanger Eloi Youssef na de zomer stopt als zanger van Kensington.

Spoorpark schoon

Om rotzooi te voorkomen, werkte Spoorpark LIVE met een recycle-systeem. Bij binnenkomst ontvingen de bezoekers een Recycle Coin, in te ruilen voor een beker bij de bar. Bij een volgende bestelling leverden de bezoekers de lege beker weer in. Wie zijn beker niet bewaarde, betaalde €1,50 voor een nieuwe beker. Het resultaat? Volop begrip en medewerking van de bezoekers en dus een brandschoon Spoorpark.

De eerste keer Spoorpark LIVE smaakte dus naar meer. In 2023 keert het festival terug. De datum wordt binnenkort bekendgemaakt.

Binnen- en buitenmogelijkheden

Naast het feit dat het Spoorpark in Tilburg uitermate geschikt is voor een festival zoals Spoorpark LIVE zijn er ook mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten in de binnenruimten. Zo is op de website het volgende te lezen: “Het terugbrengen van natuur en water in Tilburg is een belangrijk onderwerp geweest bij het ontwerpen en inrichten van het park. De buitenruimte is natuurlijk vrij beschikbaar voor bezoekers, maar wil je net wat meer? Het park, en de binnenruimten zijn ook geschikt als startpunt voor een wandeling, expositie, bijeenkomst of presentatie. Wil jij met je team op een inspirerende plek vergaderen? Of zoek je een locatie om af en toe afspraken te plannen? In het gele Spoorpark-gebouw kun je gebruik maken van een tweetal ruimten. We hebben een grote presentatieruimte en een vergaderruimte. De vergaderruimte heeft een ronde vergadertafel en is geschikt voor 8 personen. Naast de vergaderruimte is het mogelijk om gebruik te maken van de algemene grote ruimte, de presentatieruimte. Deze ruimte is geschikt voor bijeenkomsten tot maximaal 50 personen.  De ruimte is voorzien van een beamer, een groot keukenblok, voldoende vergadertafels met stoelen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SpoorparkLIVE (@spoorparklive)

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.