Discover the finest spaces
Delen

Spant! vernieuwt congreszaal podium twee

De Bussumse Congres- en evenementenlocatie Spant! begint deze zomer met de verbouwing van podium twee, zo zogenaamde middenzaal. De verbouwing van podium twee is onderdeel van een groter plan: de volledige restauratie van de benedenverdieping in de zomer van 2016.

podium twee biedt nu nog plaats aan groepen tot 220 personen. Met de renovatie zullen bezoekers meer comfort ervaren in zien, luisteren, zitten en beleven. Het aantal zitplaatsen wordt uitgebreid naar 275, in de vorm van nieuwe luxe stoelen. Bovendien wordt de zaal voorzien van meer technische mogelijkheden.

[box title=”podium twee is na de vernieuwing voorzien van:” type=”whitestroke” pb_margin_bottom=”no” width=”1″ el_position=”first”]

• Nieuwe inklapbare tribune
• Nieuwe theaterverlichting
• Nieuwe geluidsinstallatie
• Nieuwe inrichting d.m.v. wanddecoratie en sfeerverlichting
• Nieuwe luchtbehandeling en airconditioning
• Ringleiding
• Extra minder valide plaatsen
[/box]

Industriële look

In 2016 wordt de benedenverdieping van Spant! in zijn geheel onder handen genomen. Het daar gesitueerde restaurant krijgt een industriële look en feel, en krijgt dakramen om meer natuurlijk licht binnen te krijgen. De gang naar podium twee wordt verbreed, om zo een betere verbinding tussen de twee ruimtes te krijgen. Daarnaast komt er een garderobe en een extra toiletgroep.

Bij de verbouwing speelt de duurzaamheidsambitie van Spant een grote rol. Er wordt geïnvesteerd in LED-verlichting en warmte terugwininstallaties. Ook is de leverancier van de stoelen JEZET, een van de meest duurzame stoelen/tribune leveranciers.

“De verbouwing van podium twee is onderdeel van een groter plan: de volledige restauratie van de benedenverdieping in de zomer van 2016.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.