Discover the finest spaces
Delen

Sochi: de Olympische Winterspelen als perfect excuus voor een prachtige reis

De Olympische Winterspelen in Sochi komen er bijna aan (7-23 februari 2014) en dat is een mooie gelegenheid voor een reisje naar het buitenland. Combineer sport met uw MICE-trip in een van deze door ons in samenwerking met DMC Russkie Prostori geselecteerde top venues, waarvan velen gebouwd zijn speciaal voor de spelen.

01. Radisson Blu Resort and Conference Center

In dit hotel worden luxe en congresruimte samengevoegd tot een dynamisch geheel. Met wel 7500 vierkante meter aan congresruimte – inclusief vele meeting rooms en een persruimte- heeft dit hotel van alles te bieden. De kamers zijn modern en dichtbij de bergen, wat het een goede uitvalsbasis maakt voor de Olympische Spelen.

02. Light House

Dit restaurant heet niet voor niets The Light House, er is hier veel licht onder het overkoepelende dak dat is gemaakt van ramen. Onder deze hemel van licht kunt u genieten van een op de hout gegrild stuk vlees of iets heel anders: een tandori menu.

03. Radisson by Rosa Khutar

De Radissonketen wordt goed gerepresenteerd in Sochi. Dit prachtige hotel mag zeker niet aan het Top 5 Venues lijstje ontbreken. Dit hippe model ligt midden in het populaire skigebied Krasnaya Polyana en beschikt over mooie kamers met een edgy randje.

04. Patskha Achishko

Midden in het skigebied Pkrasnaya Polyana bevindt zich dit gezellige restaurant dat wat wegheeft van een stijlvolle apres-shi hut. Denk in de trant van hout, koeienvellen aan de muur en vuurtjes die de koude bergen flink opwarmen.

05. Forward Tower

Dit restaurant bevindt zich in het centrum van Sochi en bestaat uit drie verschillende verdiepingen. Bijzonder is dat elke verdieping een totaal andere stijl uitstraalt; er is een sportbar, maar ook een grillbar en een stijlvol restaurant waar klassieke muziek wordt gedraaid.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.