Discover the finest spaces
Delen

Sneak Preview: Novotel Amsterdam City restyling

Novotel Amsterdam City is aan het restylen. De grote internationale hotelketen met vestigingen over de hele wereld rolt gefaseerd de nieuwe stijl uit naar alle Novotel hotels die nieuw gebouwd worden of toe zijn aan een renovatie. Nadat eerst Parijs en Londen de nieuwe stijl al in gebruik namen, is Novotel Amsterdam City nu het eerste hotel in de Benelux die 203 van de 610 kamers heeft gerestyled.

Novotel Amsterdam City is met 610 kamers één van de grootste hotels van Amsterdam, met een grote nadruk op corporate business. Gelegen in het zakengebied aan de Zuidas in Amsterdam, vlakbij de RAI, bedient het hotel met name de grote internationale bedrijven. Daarvoor heeft Novotel Amsterdam City 1300 vierkante meter aan congresruimte ter beschikking. Die congresruimtes worden vaak in een pakket gecombineerd met overnachtingen.

Noviteit en kwaliteit

Omdat Novotel Amsterdam City met name de zakelijke markt bedient en er behoefte is aan noviteit en kwaliteit, is voor de restyling veel aandacht besteed aan technische innovaties. Zo is een usb-oplader geïntegreerd in het bed en beschikken de kamers over een sounddock, nespresso-apparaat, 55 inch interactieve tv en een luxe rain shower.  Daarnaast voelt de nieuwe stijl qua kleurstelling warmer aan en is het nieuwe meubilair moderner en luxer dan de voorgaande stijl.

Op lokaal niveau mag elke vestiging een aantal dingen aanpassen aan de gestandaardiseerde kamers. Novotel Amsterdam City heeft gekozen voor City Business rooms: kamers voor twee personen met bureau en fauteuil, speciaal ingericht voor de moderne zakenreiziger. Daarnaast heeft het hotel zelf de afbeeldingen gekozen die de hotelkamers verfraaien. Bijvoorbeeld een foto van een winterlandschap of een Japanse bloesem die over de gehele muur van de nieuwe kamer prijkt.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.