Discover the finest spaces
Delen

Sneak Preview: eerste indruk van Marina Beachclub op resort Oesterdam

Op de Oesterdam, de langste dam van de Deltawerken in Zeeland, wordt al een flinke tijd gewerkt aan een resort voor recreatie en events door het gelijknamige bedrijf Oesterdam. Er staan inmiddels al 105 vakantiewoningen, er worden allerlei binnen- en buitenactiviteiten georganiseerd voor bedrijven of particulieren en er wordt gebouwd aan een nieuwe jachthaven, hotel en een beachclub. GreaterVenues krijgt alvast een preview van de nieuwe Marina Beachclub, die vanaf mei te huur is voor vergaderingen of evenementen.

Na twaalf jaar gesteggel met vergunningen is de verdere ontwikkeling van Oesterdam eindelijk begonnen. “Hierdoor is het extra mooi om te zien hoe alles langzaam vorm krijgt. Straks ligt er een resort waar alles wat je nodig hebt voor een evenement op één locatie te vinden is. Er zijn verschillende soorten zalen beschikbaar, we kunnen de catering verzorgen, gasten kunnen overnachten in het hotel of in één van de vakantiewoningen die ontworpen zijn door Piet Boon en er zijn allerlei opties voor teambuilding- of break-out activiteiten”, vertelt Remco Schuurbiers van Oesterdam enthousiast.

Marina Beachclub

De nieuwe Marina Beachclub komt aan de jachthaven te liggen waardoor je er een prachtig uitzicht hebt over het water. De sfeer wordt trendy en luxueus waardoor je het gevoel krijgt in Ibiza te bivakkeren in plaats van Zeeland. Op de begane grond vind je het restaurant waar iedereen straks kan genieten van ontbijt, lunch en diner. Ook is hier een aparte zaal waar je met een selecte groep privé kunt dineren. Remco: “Je kunt private dining bijvoorbeeld combineren met een vergadering in één van de zalen op de eerste verdieping.”

Op deze eerste verdieping van de club zijn de zalen voor events en meetings te vinden. Er komt een grote Eventroom voor zo’n 200 personen, voor bijvoorbeeld congressen, seminars, lezingen of bedrijfsfeesten. “Via deze zaal heb je ook toegang tot een eigen privé dakterras met buitenbar. Hier heb je een geweldig uitzicht over de Oosterschelde. De rooftop is de ideale plek voor een borrel na een evenement bijvoorbeeld”, legt Remco uit. Naast de Eventroom zit de Businessroom: een vergaderzaal voor zo’n 30 personen met een privé balkon. Daarnaast is er nog een Boardroom met uitzicht op de haven.

Oesterdam

Het wordt straks ook mogelijk om de hele beachclub af te huren voor grotere evenementen. De gehele locatie biedt namelijk plek aan zo’n 900 mensen. Bovendien kun je dan ook gebruik maken van het cabanastrand op de begane grond met buitenbar. Wie zijn gasten even een informele break wil geven tijdens een event kan terecht bij de nabij gelegen Outback: voor een escape room, buggy rijden of kanoën bijvoorbeeld.
De Marina Beachclub opent naar verwachting in mei.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.